sâmbătă, octombrie 31

COVID. Probleme pentru Orban. Testat de URGENȚĂ

​​Premierul Ludovic Orban își suspendă activitățile publice și întâlnirile și se va testa pentru COVID-19 după ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Mănăstire care a confirmat că a fost pozitiv. Premieul a participat marți la emisiunea acestuia.

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

loading...

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, se arată într-un comunicat al Guvernului. Premierul s-a izolat la birou pentru moment.

Ulterior, Radu Tudor a postat pe blogul său următorul mesaj: „În urma comunicatului de presă privind testarea premierului Ludovic Orban pentri COVID19, s-a aflat cine este persoana pozitivă care a intrat în contact cu primul ministru într-un studio de televiziune.

loading...

Este vorba despre realizatorul B1 TV, Silviu Mănăstire.

Acesta a primit rezultatul testului sâmbătă, după ce vineri și-a pierdut gustul și mirosul. El a fost imediat să se testeze și s-a autoizolat.

„Le doresc însănătoșire grabnică tuturor celor infectați cu noul coronavirus”, a conchis Radu Tudor.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *