luni, octombrie 26

Cozmin Gușă anunță PROCENTELE. Un mare partid e STRIVIT la București

Cozmin Gușă anunță, printr-o postare pe Facebook, că „Bucureștiul va fierbe în următoarele trei ore”.  Consultantul Cozmin Gușă a transmis un mesaj spectaculos în ziua votului.

”BUCUREȘTIUL VA FIERBE ÎN URMĂTOARELE 3 ORE! Ultimele măsurători de acum 30 de minute indică cvasi-egalitate în marja de eroare (Gabi Firea 40,3%, Nicușor Dan 40,8%), ceea ce va face ca orice mobilizare sporită din partea unui candidat, să decidă învingătorul! În rest, MARELE PERDANT ESTE PNL, care are un scor de 20,5%, față de PSD cu 32% și USR-PLUS cu 36,5%.
Planul lui LuCOVID și al REZERVIȘTILOR de a reinventa electoral formațiunea politică de tip neo-securistic, USR-PLUS, a reușit deja. Să vedem cum vor primi liberalii deseară Trădarea LuCOVID-ului …”, a scris Cozmin Gușă.

loading...

Gabriela Firea, candidatul susținut de PSD la alegerile locale din București, a avut un mesaj dur către adversarii politici în ziua alegerilor.

”Pentru cei care DOAR i-au amendat pe romani in pandemie si AMENINTAT cu dosare penale! Pentru cei care DOAR au furat masti si materiale sanitare pentru clientii lor politici! Pentru cei care au adus incompetenta si jaful in ministere, angajand si toate rudele, si politrucii fara scoala si onoare! Pentru cei care si-au batut joc de romanii care au sunat in zadar zile intregi la DSP-urile din tara si din Bucuresti! Pentru cei care se opun dublarii alocatiilor, maririi salariilor profesorilor si pensiilor, pentru cei care au imprumutat tara si au falimentat bugetul pentru afaceri politice, am un singur lucru de spus : NU MOR CAII CAND VOR CAINII!”, se arată în mesajul de pe Facebook postat de Gabriela Firea.

loading...

Și Nicușor Dan a transmis un mesaj de ultimă oră.

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS le-a cerut bucureștenilor să iasă la vot în ultimele două ore care sunt decisive. Nicușor Dan. în mesajul transmis, a cerut două lucruri electoratului.

„Mai sunt două ore din ziua care ne decide viitorul. A existat o cerere de prelungire a programului de vot care a fost respinsă de BEC. Mai avem două ore. Vă rog ca cei care nu ați fost la vot să o faceți. Dacă vom continua ritmul de vot pe care l-am avut până în momentul acesta, în această seară vom sărbători intrarea Bucureștiului în normalitate.

Vă rog două lucruri: căutați cu atenție pe buletinul de vot numele candidatului pe care doriți să îl votați și ignorați mesajele mincinoase care continuă să se propage pe televiziunile și site-urile de propagandă. Ieșiți la vot, în seara asta va câștiga adevărul, onestitatea, decența, va câștiga Bucureștiul”, a transmis Nicușor Dan de la sediul de campanie.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *