marți, octombrie 20

Cozmin Gușă: Un general în rezervă mi-a spus că …

Cozmin Gușă, consultant politic, a comentat situația de la Sectorul 1, după scandalul sacilor cu voturi, și a făcut o dezvăluire.

„Serviciile nu s-au implicat în procesul electoral. Dacă se implicau STS şi SRI în cazul de la Sectorul 1, nu vedeai pe nimeni fugind cu sacul în spate. Despre ce vorbim? Nu este vreo fraudă bancară. Ce am văzut noi la televizor este dat în cap pe stradă, tâlhărie şi furat ceasul”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

loading...

„Sunt de acord cu tine aici, dar eu studiez o ipoteză pe care mi-a spus-o un general în rezervă, care a slujit statul român la vârf vreo 30 de ani şi este foarte bine informat. Mi-a spus că o grupă de ofiţeri activi a acţionat coordonat în toată această perioadă din urmă cu câteva luni, când s-au ales birourile electorale de circumscripţie, inclusiv pe perioada alegerilor, şi această grupă de ofiţeri este pusă într-o situaţie foarte dificilă odată cu dovedirea acestor fraude grosolane şi cărora, fiindu-le frică de Curtea Marţială, au adunat probe care să arate că acţiunea lor a fost coordonată de cineva mai mare decât ei, care le-a cerut asta.

Dacă acest scandal iese…”, a spus Cozmin Gușă, într-un interviu pentru DCNews.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *