marți, decembrie 1

Creșă ÎNCHISĂ din cauza COVID

O creșă din Sectorul 6 al municipiului București se închide din cauza Covid 19. Opt angajați sunt infectați, iar autoritățile au decis să supende activitățile instituției timp de două săptămâni. Persoanele infectate au fost izolate la domiciliu, potrivit Mediafax.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Sectorului 6 anunță că activitatea la Creșa Neghiniță se suspendă pentru 14 zile. Măsura intră în vigoare miercuri, va fi valabilă 14 zile și a fost decisă de Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Sectorului 6.

loading...

Decizia a fost luată după ce marți opt angajați au fost depistați cu virusul SARS CoV- 2. Ei nu prezintă simptome ale bolii, se simt bine și se află în izolare la domiciliu.

Tot în Sectorul 6 mai este suspendată activitatea la Creșa Harap Alb. Pe 23 octombrie, acolo s-au infectat nouă angajați. La finalul celor 14 zile de izolare, după retestarea tuturor angajaților, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului va anunța măsurile ce se impun a fi luate, în funcție de noile rezultate privind infectările cu virusul SARS CoV-2.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *