luni, octombrie 26

CTP e de noapte mintii. Despre frauda de la vot: Sa apeleze la Parchetul European. Doamna Kovesi tocmai …

Cristian Tudor Popescu a avut o interventie  la Digi24 in legatura cu scandalul declansat de PSD cu fraudarea alegerilor din Capitala. CTP l-a intrebat pe Ciolacu, care a anuntat ca a facut plangeri la OSCE si Comisia Europeana, de ce nu merge si la Parchetul European.

„As vrea sa-i recomand lui Ciolacu, daca tot vrea sa apeleze la institutiile europene, sa inceapa cu Parchetul European. Daca tot au depus juramantul cei 22 de procurori europeni, in frunte cu doamna Laura Codruta Kovesi. Sa mearga dl. Ciolacu in fruntea unei delegatii PSD la doamna Kovesi, ‘aici s-a produs un furt’, sa mearga la doamna Kovesi. Si sa-i faca dl. Tudorel Toader plangerea”, l-a indemnat CTP pe Ciolacu.

loading...

„Tot acest balci pe care l-a facut PSD-ul confirma un lucru pe care l-am spus despre reformarea acestui partid. Posibilitatile sunt nule. Acest partid nu poate cel mult decat sa se scideze, reforma, niciodata. Uitati-va ce au facut acum, cum fac de obicei. Au suferit o infrangere, ce fac? In loc sa analizeze cauzele, incearca sa mascheze infrangerea.

S-au straduit si domnul Tudorache, si dna Firea si dl. Ciolacu. Ce mi s-a parut amuzant, pana la grotesc, este ca atat Tudorache cat si Firea au fost destul de rezervati. Tudorache si-a retras cererea de numarare, pana la urma. Firea si-a facut numarul la televizor, spunea inca un lucru din galeria de gesturi si expresii care m-au facut sa va spun ca ma-as fi lasat de televizune daca ar fi castigat alegerile. Comentand asa zisul furt de la Sectorul 1, Firea a spus suntem mai rau ca in Belarus. Acolo sunt arestati, batuti, schingiuiti, nevoiti sa fuga din tara de gealatii lui Ceausescu de Belarus si aceasta doamna compara Romania cu Belarus. O data, jigneste Romania si apoi pe oamenii aia de acolo, care sunt in situatia aia teribila. La noi nu a fost nimeni schingiut.

loading...

Aici au intervenit gurnalistii, harmalaii din televiziunile PSD care au fost mai zelosi decat Firea si Tudorache. Au luata-o pe sus pe Firea, ‘cum, lasi asa, nu protestezi, faceti plangere la organismele internationale’. Asta, ‘Da, OK, o sa fac, dar deocamdaat asta e situatia’.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *