vineri, octombrie 23

Cum a primit un șut în DOS Gabriel Liiceanu

Primăria municipiului Urziceni (județul Ialomița) a refuzat să permită amplasarea unei rulote Humanitas, editură contolată de Gabriel Liiceanu. Editura Humanitas a lansat campania „Cartea pe roți“, o librărie mobilă care face opriri timp de o zi în mai multe localități din România, orașe și sate în care comerțul cu cărți este în declin, poitrivit g4media.ro.

”Am trimis cereri de autorizare în toate localitățile pe care le vizăm. Majoritatea primăriilor ne-au dat aprobare pentru proiect, dar Primăria din Urziceni ne-a răspuns prin poștă la cerere pe care noi am trimis-o prin email”, a declarat pentru G4Media.ro Ionuț Trupină, directorul librăriilor Humanitas.

loading...

”Urmare a adresei dvs. în care solicitati ampasarea unei rulote pentru comert ambulant de carte, va comunicam ca pe raza localitatii noastre functineaza librarii. De asemenea, in localitate funtioneaza o biblioteca municipala iar scolile si liceele au biblioteci proprii”, se arată în răspunsul Primăriei Urziceni, semnat de primarul Constantin Sava (n. red. – am păstrat grafia originală din scrisoarea Primăriei, postată pe Facebook de Ionuț Trupină).

„Cartea pe roți” va ajunge până la sfârșitul anului în Alexandria, Turnu Măgurele, Horezu, Râmnicu Sărat, Vatra Dornei și alte zeci de localități din toată țara. Prima oprire a fost în comuna Scrioaștea din Teleorman. Librăria este o autorulotă care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *