luni, octombrie 26

Rareș Bogdan, pregătit să-l trimită în TOMBERONUL POLITIC pe Orban

Deși pare liniște, în PNL este un adevărat război. Europarlamentarul Rareș Bogdan abia așteaptă să-l prindă la cotitură pe Ludovic Orban. Este un lucru de notorietate că acesta vrea șefia partidului și vizează o candidatură pentru fotoliul de la Cotroeni. Revenirea lui Rareș Bogdan în politica românească ar putea să aibă loc dacă Nicușor Dan va pierde alegerile pentru Primăria București, potrivit psnews.ro. Dar asta nu e tot potrivit sursei psnews.ro: Nu doar Ludovic Orban va fi criticat dacă Nicușor Dan va pierde sau PNL nu va obține un rezultat satisfăcător, dar vor urma inclusiv Violeta Alexandru, cea care conduce organizația PNL București, și Monica Anisie, cea care a renunțat la Dan Cristian Popescu pentru Radu Mihaiu, de la USRPLUS.”

”Parlamentul European e un fel de cimitir al carierelor politice. Când vrei să scapi într-un mod elegant de un adversar politic, îl trimiți la Bruxelles sau Strasbourg pe un salariu uriaș. Rareș Bogdan este activat, în campania electorală, doar ca locomotivă, numai că în mai puțin de un an de zile și-a pierdut toată credibilitatea cu numeroase promisiuni uitate, precum eliminarea pensiilor speciale, refuzarea traseiștilor ș.a.m.d.

loading...

Revenirea lui Rareș Bogdan în politica românească ar putea să aibă loc dacă Nicușor Dan va pierde alegerile pentru Primăria București. Europarlamentarul ar putea fi printre primii membri de partid care îi vor cere socoteală lui Ludovic Orban pentru această strategie și îl vor acuza că a blocat partidul în București, pentru a le lăsa cale liberă celor de la USRPLUS să crească în preferințele electoratului.

Indiferent cine câștigă funcția de primar al Bucureștiului, bătălia pentru Consiliul Local se dă între PSD și USRPLUS. PNL pare încă departe să se impună în Consiliul General București și nici nu are lideri importanți, trimite doar membri de partid de mâna a doua sau a treia. Degeaba PNL defilează prin București cu Violeta Alexandru sau Monica Anisie, niciuna nu are anvergura unui politician, nu au credibilitate, notorietate și activitatea din guvern nu le ajută deloc.

loading...

Nu doar Ludovic Orban va fi criticat dacă Nicușor Dan va pierde sau PNL nu va obține un rezultat satisfăcător, dar vor urma inclusiv Violeta Alexandru, cea care conduce organizația PNL București, și Monica Anisie, cea care a renunțat la Dan Cristian Popescu pentru Radu Mihaiu, de la USRPLUS. În Sectorul 2, filiala e condusă de Anisie și a renunțat la propriul candidat – care era singurul membru de partid cu șanse să câștige primăria și fără USRPLUS – pentru a-l susține pe Radu Mihaiu – un personaj fără notorietate, care lansează fake news-uri și care urmărește doar candidatura pentru alegerile parlamentare, conștient că nu are șanse să câștige primăria.

Dacă PNL nu va câștiga 2 primării de sector (5 și 6) și Primăria București cu Nicușor Dan, Ludovic Orban va fi criticat de colegii de partid, mai ales că nici guvernarea sa nu este una extraordinară, fiind înconjurat de Monica Anisie, Lucian Bode, Costel Alexe – miniștri care ar trebui schimbați dacă partidul mai vrea să aibă șanse pentru alegerile parlamentare.

La alegerile locale, Ludovic Orban își joacă șansa de a mai guverna și după alegerile parlamentare. Cu un rezultat slab în București și la nivel național, actualul președinte PNL s-ar putea să se vadă pus în umbră de alți colegi de partid, mai ales din aripa PDL care nu s-a făcut remarcată deloc de când Orban a ajuns premier. Deși prin diferite voci s-a lansat ipoteza că PNL nu riscă nimic dacă pierde Nicușor Dan, în realitate se simte vulnerabilitatea și teama”, se arată pe psnews.ro. Foto: epochtimes-romania.com

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *