vineri, octombrie 23

Cum arăta CTP în tinereţe cu părul des. Transformare totală FOTO

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a publicat un editorial pe Republica.ro despre fostul jucător de tenis Ion Ţiriac, iar momentul a fost ilustrat cu o fotografie din 1972, din finala Cupei Davis, România – SUA, de la Bucureşti.

Pentru Cristian Tudor Popescu, Ion Ţiriac a devenit o dezamăgire de-a lungul anilor, după ce în perioada carierei din tenis i-a fost idol.

loading...

În ‘Intersecţii pe str. Timpului’, CTP şi-a expus părerea: „Foto: Băiatul de mingi este numitul ctp de azi, pe atunci cu ceva păr. Cea mai veche şi cea mai puternică amintire cu Ion Ţiriac este faţa lui, în lumina slabă a înserării, tetanizată de oboseală, deformându-se ca a unui mort la contactul cu faţa lui nea Fane.

Au trecut de atunci, deşi nu-mi vine să cred, 47 de ani, în care Ţiriac a fost modelul meu epurat, idealizat, de luptă pe teren şi cu viaţa. Până când… până când n-a mai fost. Zicerile prin care plângea de mila politicienilor corupţi, hoţi şi mincinoşi, înfierând DNA şi aprobând atentatele anti Justiţie ale regimului Dragnea au fost o primă ruptură peste care n-am mai putut să sar. Nici dl Ţiriac, care mi-a replicat cu brutalitatea la care mă aşteptam.

loading...

Poziţia lui Ion Ţiriac în cazul descalificării lui Djoković la US Open e alcătuită, în opinia mea, din: 1). cinism pecuniar fără de lege, 2). o diversiune şi 3). o ticăloşie de neuitat.

Victorie cu orice preţ? Ion Ţiriac cel din ultimii ani înseamnă pentru mine o înfrângere…”, sunt câteva dintre rândurile scrise de Cristian Tudor Popescu pe Republica.ro.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *