joi, octombrie 22

Cum s-au descurcat foștii PESEDIȘTI care au candidat din partea PNL

PNL a primit în partid mai mulți politicieni de la PSD sau alte partide înainte de alegerile locale. Strategia, criticată de însuși Klaus Iohannis, se pare că a dat rezultate bune, potrivit stiripesurse.ro.

Mihai Chirică (Iași) ex-PSD a reușit să câștige un mandat. Până în acest moment s-au numărat voturile pentru primar în 85% dintre secții (217), peste 70.000 dintre cele aproape 88.000 exprimate. Mihai Chirica a obținut 42,1%, Cosette Chichirău a avut 30,1%, iar Camelia Gavrilă a primit 13,1%.

loading...

Cristian Matei (Turda) ex-PSD rămâne pe poziție la Turda, unde a obținut un nou mandat, el fiind lăudat pentru proiectele implementate în oraș de Ludovic Orban, într-o vizită la Cluj.

Morar Costan (Dej) ex-PSD a câștigat un nou mandat, dar sub sigla PNL. El a câștigat detașat față de contracandidații săi, la diferență de câteva mii de voturi.

loading...

Marian Voicu (Ciorani) ex-PSD și-a asigurat funcția din nou, dar de la PNL. Ales în funcția de primar încă din 2000, pe listele PSD, primarul Marin Voicu s-a făcut remarcat în scurt timp având în vedere scorul obținut de fiecare dată la alegerile locale, dar și în alte competiții electorale. Ultima dată, în 2016, Marin Voicu a câștigat cel de-al cincilea mandat la Primăria Ciorani cu 94%, din partea PSD. La alegerile de duminică, Voicu a mai câștigat un mandat, de data aceasta sub sigla PNL.

Bogdan Loghin (Rădăuți) ex-PSD are cu 600 de voturi mai mult fata de contracandidatul de la PSD, primarul in functie, Nistor Tatar.

Vladimir Petruț (Cavnic) ex-PSD a reușit un scor bun, reușind, cel puțin până la această oră, să obțină un mandat.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *