sâmbătă, octombrie 24

Cum vorbește Rareș Bogdan de o femeie: Nenorocită ordinară. Mizerabila

Mândria liberalilor, europarlamentarul PNL Rares Bogdan nu reușește să fie civilizat. Nu poate desi se lauda ca e intelectual. El are o reactie dementă la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber. Intr-o tara civilizata, un politician si-ar da demisia dupa un astfel de derapaj dar nu in Romania unde nesimtirea este folosita cu succes in scop electoral. Oare asa vorbeste Rares Bogdan si cu sotia?

„Aceasta nenorocita ordinara, agent de influenta impotriva Statului Roman, numita de Dragnea si Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am taiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea facuta la o Ccr in care 8 din 9 judecatori sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticalosiilor!!!!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

loading...

Acesta a fost pus la zid pana si de simpatizantii lui:

Oricât de dezagreabile/incorecte pot fi anumite decizii, mi se pare josnic și dezamăgitor sa numești un suflet din jilțul tău arătând cu degetul „nenorocita ordinara”.
Josic, josnic, josnic!
Imi place ce a punctat ea și e adevărat, jobul ei e sa revizuiască aceste legi, apoi voi, legiferantilor, Guvernule, ce mai așteptați? Sa va facă și treaba?
Ah, erați ocupați sa va dați cu metroul, mai, mai ca voi l-ati construit cu propriile mâini… Ori erați în campanie…
Mana pe treaba și nu mai instigati la ura, frica, lăsați prostelile!

loading...

Rares Bogdan, vad ca stii sa.ti alegi CUVINTELE! Ce spui e valabil aceeasi caracterizare si pentru SOTIA TA ? ESTI MIZERABIL in limbaj ,nu asa se face CAMPANIE

Ce vocabular ales au cei din marea alianță PNL-USR!

Limbaj specific pentru un europarlamentar.
Voi vă faceți ca promiteti dar din neputința ai injurati pe alții. Dacă este o lege care trebuie respectată primii sunteti voi si dupa accea urmăm si noi.
Legile sunt bune numai cand va convin vouă.
Domnule suntem într-o țară democrată dacă nu stiai .Dacă CCR spune ceva inseamna ca asa este si voi ati gresit undeva.
Asa ca osul la muncă si mai puțină gargară.

Reacţia deputatului european vine după ce Renate Weber a declarat că posibilitatea constituţională a restrângerii exerciţiului unor drepturi şi libertăţi vizează o perioadă de timp limitată, în timp ce starea de alertă instituită pentru a combate epidemia de Covid-19 continuă să se prelungească „din lună în lună”.

„Suntem astăzi în situaţia în care vedem că starea de alertă se tot prelungeşte din lună în lună. Noi nu avem o legislaţie clară să ne spună care este limita maximă. Mă întreb: Dacă pandemia mai durează încă 2 ani jumătate – 3, vom avea stare de alertă o perioadă atât de lungă? Pentru că posibilitatea constituţională a restrângerii exerciţiului unor drepturi şi libertăţi e aceea de a fi pe o perioadă de timp limitată. În momentul în care însă ne ducem cu aceste restrângeri pe durate de timp atât de mari întrebarea se pune dacă nu cumva însăşi esenţa acelui drept este în realitate atinsă”, a afirmat Renate Weber, citată de Newsweek.

În ceea ce priveşte limita stării de alertă, Renate Weber a precizat că acest lucru ar trebui dezbătut şi decis de Parlament, cu consultarea specialiştilor din diverse domenii şi nu doar a experţilor medicali.

„Votul este al parlamentarilor, dar, până la acel vot, cred că la elaborarea lor ar trebui să fie consultaţi specialişti din diferite domenii, nu doar experţi medicali, ci şi experţi în drept constituţional, experţi în drepturile omului, adică ar trebui să facem politici publice serioase, în aşa fel încât legea, atunci când este dată, să nu fie o lege ad-hoc. Aşa au fost. Dacă vă uitaţi pe Legile 55 şi 136, ele sunt legi pentru această pandemie. Bine, 136 se doreşte un pic mai acoperitoare, dar sunt date acum, imediat. Nu. Ar trebui să facem legislaţie care să dureze perioade lungi de timp şi pe care să o putem folosi în siguranţă”, a adăugat Avocatul Poporului.

În legătură cu cele aproximativ 310.000 de amenzi date în perioada stării de urgenţă, Weber a afirmat că acest număr, deşi foarte mare, este un „procent infim” raportat la totalul populaţiei, lucru care confirmă că marea majoritatea a cetăţenilor au respectat regulile impuse la acea vreme de autorităţi.

 

loading...

1 Comment

  • Mitrel

    Descalificant pentru un pretins jurnalist, ajuns, în împrejurări politice de sorginte colonială, europarlamentar, reprezentând un partid, chipurile, „istoric” ! Am pus ghilimelele necesare, pentru ca actualul PNL, alcătuit din scursuri securiso-pedeliste, nu are nimic comun (decât numele furat!) cu vechiul partid liberal ! Oricâtă ură sau adversitate ideologică (apelând la un eufemism) ar simți javra securistă R. B. față de cei care nu-i împărtășesc balele politice, din poziția pe care, temporar, o ocupă, nu are dreptul să vomită asemenea expresii la adresa unui viitor potential coleg de partid sau colaborator ! Cazul primarului Chirica de la Iasi, popularizat prin media recentă, nu-i spune nimic idiotului ? Jalnică creatură umană, josnic caracter, mizerabil om !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *