vineri, octombrie 30

Dan Barna, despre plecarea lui Nicuşor Dan la PNL

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, nu exclude înscrierea în PNL până la finalul mandatului, însă deocamdată îşi concetrează ”toate energiile” pe problemele Capitalei. Nicuşor Dan crede că momentul decisiv al alegerilor a fost, de fapt, în primăvară, când PNL a anunţat că-l susţine pentru Primăria Capitalei.

Întrebat dacă se va înscrie în PNL, Nicuşor Dan a declarat: „O să-i dau acelaşi răspuns, pe care îl numiţi evaziv, şi pe care l-am dat şi în seara alegerilor. Îmi doresc ca toate energiile mele să se concentreze pe administrarea Bucureştiului, pentru că situaţia e gravă”, completând că momentan rămâne independent şi că eventuala întoarcere în USR este doar „teoretică”.

loading...

„Nu exclud nicio variantă, dar în acest moment aceasta este poziţia”, a mai precizat Orban, adăugând că are „recunoştinţă faţă de liderul PNL, care a luat în februarie decizia decisivă pentru locale. „Ce s-ar fi întâmplat dacă era un candidat PNL şi unul USR-PLUS. Ar fi fost primar Firea, iar PSD intra în forţă pentru parlamentare. Ne-a trecut glonţul pe la ureche”.

Dan Barna a declarat la Digi24 că „va merge mai departe” dacă Nicușor Dan se va înscrie în PNL.

loading...

„Nu cred că Nicușor Dan va intra în PNL, pentru că el a fost consecvent în acest mesaj pe care l-a transmis, că are un proiect pentru București – „Noul București”, în care a reușit să convingă partea dreaptă a eșichierului politic bucureștean. Partea majoritară, după cum s-a văzut la aceste alegeri. Nu cred că la momentul acesta va face o opțiune politică într-o direcție sau alta”, a declarat la Digi24 Dan Barna, copreședinte USR-PLUS.

Întrebat ce va face totuşi dacă Nicuşor Dan va alege să părăsească partidul, Dan Barna a fost direct.

„Cam ce-am putea să facem? Dacă va decide să meargă într-un alt partid, evident mergem mai departe. Miza pentru colegii noștri consilieri în Primăria Generală și în primăriile de sector este ca proiectele USR-PLUS să devină realitate și să susținem și proiectele primarului ales, Nicușor Dan, prin care Bucureștiul poate să devină acea metropolă modernă despre care am vorbit în campanie”, a susţinut Dan Barna.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *