vineri, octombrie 30

Dan Tudorache, solicitare de ULTIM MOMENT

Primarul în funcție de la Sectorul 1, Dan Tudorache, cere anularea alegerilor pe București și repetarea votului. Reacţia sa vine după ce Antena 3 a difuzat imagini video în care membrii USR scot un sac cu voturi din sala de numărare de la Sectorul 1.

„Dacă la un sector s-a întâmplat așa ceva, trebuie să se repete alegerile pentru că e clar că alegerile de la Primăria Capitalei au fost fraudate. Poliția a început ancheta. Mi-au ridicat hardul. Vreau să văd cine a dat ordin să se acopere acele camere cu hârtie, cine a dat ordin, intenționau să fraudeze? Votul a fost viciat. Ați văzut cum au intrat în acea cameră și au scos sacul de acolo. Nu aveau voie să facă asta, chiar dacă era procurorul”, a declarat Dan Tudorache.

loading...

La rândul ei, oponenta lui Dan Tudorache și câștigătoarea de după exit-poll și datele preliminare, Clotilde Armand, spune că matematic a învins.

”Am ieșit învingători, matematica a învins! Nu există baza legală pentru a relua numărarea. Dacă Tudorache și Firea vor mai mulți ani de închisoare, să încerce să mai umble la voturi. Diferența este de peste 1000 de voturi”, a declarat Clotilde Armand, la finalul numărătorii voturilor.

loading...

Și liderul USR, Dan Barna, o consideră pe Clotilde Armand drept noul primar de la Sectorul 1. ”Am toată încrederea că următorii mulți ani vor fi cu adevărat ani de dezvoltare pentru Sectorul 1.

Faptul că toți colegii noștri au fost aici și ne-am asigurat că procedurile au fost respectate, ne permite ca fiecăruia dintre dumneavoastră să vă bucurați de votul dumneavoastră. Normalitatea se întoarce în București”, a declarat Barna marți seară.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *