vineri, octombrie 30

Dâncu, un ”câștig” pentru PSD. Prima mare realizare: O alianță

Vasile Dâncu este perfect pentru noul PSD și când spunem nou ne referim la conducerea lui Marcel Ciolacu, personaj căruia i se datorează prezența lui Vasile Dâncu în partid. Unii îl văd ca pe o ”minte” pe colegul lui Florian Coldea de vacanțe. Mintea a dat roade și s-a realizat o alianță mare și zguduitoare

„În aceste zile, avem discuții. Am primit și astăzi (n.r. marți, 8 septembrie), un semnal de la Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), de la domnul Pavelescu, care vrea să participe la o alianță”, a declarat Vasile Dâncu, marți, în platoul DC News TV. Și nu că am avea ceva cu PNTCD care chiar a avut pozitii corecte si surprinzătoare in ultimii ani aratând curaj ci ne referim la faptul ca electoratul s-ar putea astepta la ceva mai mult.

loading...

În emisiunea de la DC NEWS Vasile Dâncu loveste din nou și  a explicat, marți, de ce nu s-a prăbușit PNL în sondaje. Poate era mai util să explice de ce nu creste PSD in sondaje.

„Nu s-a prăbușit în sondaje pentru că nu are decât nouă luni de guvernare. Nimeni nu cade în nouă luni. Dar, dacă ne uităm la indicatorii pe care îi măsurăm zilnic, privind eficiența guvernamentală și percepția publică în zona guvernamentală, atunci o să observăm că există o mare disparitate în ceea ce privește brandul partidului”, a declarat Vasile Dâncu, marți, în platoul DC News TV, explicând ulterior:

loading...

„Sunt mai multe tipuri de variabile când vorbim despre brandul unui partid. Întrebăm cum credeți că s-a descurcat partidul în perspectiva pandemiei, a luptei cu pandemia. Vreo 40 la sută, de exemplu, vor spune că s-a descurcat bine, că a dat legi dure. Întrebăm și despre domeniul economiei. Atunci, avem sub 20 și 80 la sută care sunt împotrivă, spun că nu au făcut nimic pentru economie”, a spus sociologul Vasile Dâncu.

„Deci, un partid și un guvern nu se erodează și nu pică dintr-o dată în sondaje”, a continuat Dâncu. „Lucrul acesta se întâmplă încet. Prima dată acest lucru se vede când studiezi aceste variabile care țin de structura brandului, imaginii unui partid. Când lumea vede că nu ai făcut pentru viitorul copiilor ce trebuie, când nu ai făcut pentru economie, pentru micile întreprinderi, (…) atunci, omul găsește o ocazie să taxeze”, a subliniat sociologul. „În cabina de vot este un moment al adevărului”, a conchis Vasile Dâncu. Mare strateg.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *