sâmbătă, octombrie 31

Daniel Tudorache, audiat

Daniel Tudorache a fost citat vineri la ora 17 la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Audierea vine în dosarul constituit după plângerea depusă de fostul primar al Sectorului 1, care vizează faptul că liderul USR Dan Barna a fost lăsat să intre în incinta biroului electoral în acea noapte şi că reprezentaţi ai USR-PLUS erau în acea încăpere peste sacii cu procese verbale, deşi nu aveau un act în prealabil de la BES 1.

loading...

„La Secţia de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie am depus solicitarea, de aceea sunt convocat acolo. Pentru că e procuror (Nicolae Sprîncu – n.r.), ei sunt abilitaţi să judece. Am făcut şi la Parchetul General şi la Secţia de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie. Am făcut plângere deoarece Dan Barna a fost lăsat să intre şi era interzis să intre în biroul electoral şi faptul că le-a permis să intre fără să aibă un act în prealabil din partea biroului electoral, atunci când erau peste saci. Mă cheamă să dau mai multe detalii”, a precizat Dan Tudorache, vineri pentru News.ro.

 

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *