sâmbătă, octombrie 24

Degeaba sucesc autoritățile cifrele COVID. Aceasta este realitatea. Mircea Badea: E clar că …

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a reacţionat, după ce DSP le-a cerut tuturor spitalelor să se pregătească pentru internarea bolnavilor COVID-19.

„DSP Bucureşti cere tuturor spitalelor din Capitală să se pregătească de internarea bolnavilor COVID-19. Am văzut o reacţie foarte puternică de la unii conducători de unităţi medicale că, vai de mine, cum să facem aşa ceva. Din ce ştiu eu, şi chiar mă preocup să ştiu, eu nu am mai auzit în lumea civilizată să existe spital COVID-19 şi spital non-COVID-19. Nu am mai auzit în lumea asta, din care facem parte cică.

loading...

Sigur că acum DSP Bucureşti cere tuturor spitalelor din Capitală să se pregătească de internarea bolnavilor COVID-19 dintr-un motiv foarte simplu. Nu e vorba despre o strategie medicală. Nu, cuvântul strategie trebuie exclus din vocabularul limbii române, nu există strategie. Pentru strategie trebuie creieri, circumvoluţiuni. Nu există asta! Există doar reacţie!

E o singură cauză pentru care DSP cere asta spitalelor. Sunt prea mulţi! E foarte simplu!”, a declarat Mircea Badea la emisiunea În Gura Presei.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *