sâmbătă, octombrie 24

Denise Rifai a explicat ce face, de fapt, Clotilde Armand atunci când strigă: ”fraudă la alegeri”

Jurnalista Denise Rifai a explicat ce face, de fapt, Clotilde Armand atunci când strigă: ”fraudă la alegeri”.

”Pentru ADEVAR si un rezumat corect al evenimentelor din ultimele ore! Va spuneam mai devreme ca astazi a fost a fost Tacere Totala in tabara doamnei Clotilde. Pana si eu m am intrebat oare de ce. “tacerea” a durat pana la momentul la care Dan Tudorache a anuntat ca are un numar de voturi in fata doamnei candidat. Brusc!!!!! A aparut o prima sesizare ca a disparut un proces verbal dintr o sectie de votare si au solicitat jandarmeriei si politiei sa se prezinte in sediul de la piata Mures! !!! Si acum cateva elemente ce tin de normalitatea fiecarui proces de vot in parte.

loading...

In dimineata zilei votului, fiecare reprezentant al oricarui partid are dreptul sa solicite presedintelui sectiei de votare, o copie dupa procesul al sectiei de votare! Formulare date de AEP, conform legislatiei in vigoare!La finalul votului, sacii cu buletinele de vot, aferente celor 166 de sectii de votare de pe raza sectorului 1 au fost depuse la biroul electoral central.

Absolut toti reprezentantii partidelor trimit copii dupa aceste procese verbale, pentru ca fiecare partid sa isi poata face numaratoarea paralela! Iar copiile dupa acest procese verbale sunt si ele, in conformitate cu legislatia in vigoare. Ce s-a gasit deci la Directia de salubrizare sunt de fapt aceste copii ale proceselor verbale, pe care reprezentantul psd nu a mai apucat sa le trimita la partid.

loading...

Doamna Candidat Clotilde spune ca sunt fraudate alegerile pentru ca primarul Tudorache ar fi schimbat procesele verbale autentice cu aceste copii; cum ar fi posibil asa ceva in contextul in care procesele verbale erau deja predate la BEC ????!!!!

Cum se numeste oare ce face doamna Clotilde????! A! Si aud ca cere ca reprezentantii Biroului electoral de Sector sa ramana acolo in continuare inclusiv pentru RENUMAREA VOTURILOR!!! Uau. Oamenii astia sunt acolo de ieri dimineata, ora 5.00 am. De ce atata graba ????! :))))))) Cat despre pungile cu “mita electorala”… zic sa le deschida: o sa gaseasca doar masti si dezinfectant. Penibil”, a scris jurnalista Denise Rifai pe Facebook.

Dan Tudorache a intrat în direct, la Antena 3, unde a declarat că Dan Barna pune presiune pe Biroul Electoral de Sector ca voturile să fie numărate mai repede. Totodată, actualul primar al sectorului 1 susține că, în acest moment, este la egalitate cu Clotilde Armand.

”Pun presiune, stau de mai bine de 12 ore pe capul celor din Biroul Electoral de Sector, să numere încontinuu. O parte din personalul auxiliar sunt plecați acasă, îi forțează să îi aducă înapoi. Adică el face legea, Dan Barna…”, spune Dan Tudorache.

Întrebat cine este câștigător, Tudorache susține că, în acest moment, este egalitate de voturi.

Dan Tudorache: Eu zic că suntem la egalitate amândoi
”Mai sunt de numărat 17 procese verbale, și așteptăm să le numere în ordine, în liniște. Nu vrem să punem presiune pe ei. Sunt procese verbale cu probleme și așteaptă să vină președinții și să le ia la numărat.

Eu zic că suntem la egalitate amândoi, e vorba de câteva voturi! Poate să căștige unul sau celălalt”, a adăugat Dan Tudorache.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *