miercuri, octombrie 21

Denise Rifai: De asta, oare, doamna Candidat s o fi razgandit si brusc nu a mai cerut renumararea?

Antena 3 a prezentat, miercuri seară, niște imagini dintr-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripție a Sectorului 1 care indica o frauda de amploare. Mihai Gâdea: „L-am sunat pe premierul Ludovic Orban, nu răspunde. L-am sunat pe Dan Barna în mod repetat, i-am lăsat mesaje, nu răspunde. Am sunat-o pe doamna Clotilde Armand, i-am dat mesaje, nu răspunde. Am sunat la Ministerul de Interne… nu răspunde niciunul.” Pănă și Denise Rifai a reacșionat pe pagina de socializare.

”Asta ce mai e ???! Cum e posibil asa ceva????! Ce e cu degringolada asta si cu oamenii astia care cautau printre sacii cu voturi???!  Daca se intampla asa ceva si PSD erau cei care faceau asa ceva??! Deci, inca o data. Niciun partid, nicicum si in nicio situatie nu poate gira asa ceva! Statul roman, in structura lui, nu poate permite asa ceva! Dincolo ca primaria sectorului 1 pare ca e cea mai dorita primarie din spatiul romanesc, lucrurile se complica.

loading...

Nici psd, nici usr, nici pnl. Niciun partid politic nu poate admite asa ceva!  Nu asta inseamna alegeri democratice! Nu asta inseamna stat de drept!

Ps. De asta, oare, doamna Candidat s o fi razgandit si brusc nu a mai cerut renumararea??? RECAPITULARE. Ca sa inteleg Mai bine 😃.  Adica, baiatul “prins” pe scari cu niste procese verbale, incarcate deja pe platforma aep, este acuzat ca face frauda electorala, dar pentru observatorii USR care intra noaptea in sala unde sunt depusi sacii, isi aleg ce saci vor sa “modifice” si ies cu ei, la propriu, din sala, liderul politic al partidului spune ca nu e nevoie de Renumarare.  Pai, corect! Ce sa se mai renumere cand cu siguranta, au fost stampilate dupa voie si nevoie!
Sa se vada Bunastarea!”, a scris Denise Rifai.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *