marți, octombrie 27

DEZVĂLUIRI: După alegeri se vor închide școlile și un număr din ce în ce mai mare de localități

Aceste alegeri sunt cele mai nedemocratice alegeri de după ‘89. După alegeri se vor închide școlile și un număr din ce în ce mai mare de localități, potrivit lui Gelu Vișan. Acesta scrie că școlile și liceele se închid într-un ritm amețitor, un milion de copii nu au tablete sau acces la internet și nu au cum studia, iar cei care au nu pot beneficia de cursuri pentru că nu sunt inteligibile, de mâine școlile se închid și nu vor mai fi deschise până la apariția vaccinului! 

”Așa cum v-am spus cu mult timp în urmă, prea mult pentru aceia dintre voi care credeți că virusul nu există, începerea școlilor a generat un val de îmbolnăviri și decese; și e doar începutul. Ati sărit mulți în sus, până ce în București se triplează cazurile de îmbolnăviri în 24 de ore. În ritmul acesta, o să ajungem într-o săptămână, la mai mult de cinci mii de cazuri pe zi, iar secțiile ATI vor fi pline și depășite. Numărul deceselor va crește exponențial, iar toate decesele peste medie se vor datora începerii școlii și alegerilor.

loading...

Alegeri să fie. În acest timp Guvernul se face că a cheltuit conform ministerului finanțelor douăzeci și cinci (25) miliarde de lei (( 5) miliarde de euro) direct pentru pandemie și alte 65 miliarde de lei indirect, din care a furat de s-a rupt. Iohannis se întâlnește cu penalii, pentru că Nicușor Dan este un penal dovedit, și mincinos, și misogin, și corupt până-n măduvă. Ce să te aștepți de la unul ca Iohannis care a furat case la greu, a vândut Sibiul la propriu,a vândut copii și și-a construit averea și cariera călcând la propriu pe cadavre, fie că erau ale copiilor vânduți la bucată, fie ale celor morți în procese interminabile după ce au fost scoși cu forța din case, fie ale celor de la Colectiv, fie ale pensionarilor cărora nu vor să le crească pensiile că nu mai au ei de furat.

Corupția lui Iohannis nu e văzută așa cum nu e văzută nici corupția lui Borisov, pentru că Merkel și Comisia Europeană Germană susține toți corupții, ai ei și vânzători de țări proprii să fie.
Aștept să treacă săptămâna de după alegeri și le voi face plângere penală pentru Genocid și crimă lui Iohannis, Orban, Arafat, Tătaru și tuturor celor care au “ajutat” ca România să aibă cel mai mare procent de mortalitate din Europa, intenționat, prin măsurile pe care le-au luat.

loading...

Întreținerea panicii și a fricii este modalitatea tuturor dictatorilor, inclusiv a lui Iohannis, de a ține un popor sub control, dar totul este până la crimă! R’ați ai dracului să ‘iți de venetici numiți șefi peste o țară pe care nu o iubiți și peste un popor pe care-l batjocoriți!”, a scris Gelu Vișan.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *