joi, octombrie 29

Dialog TENSIONAT între Badea și avocatul agresoarei de 14 ani: Cu mine este toată România!

Mircea Badea a intervenit la Antena 3 extrem de dur la adresa avocatului agresoarei de 14 ani care a intrat prin telefon la emisiunea Sinteza Zilei. Cazul care a revoltat o ţară întreagă ar putea avea o finalitate neaşteptată. Bătăușa ar trebui internată la un spital de psihiatrie, susține Mircea Badea.

”Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei, n-o bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie acolo unde îi este locul pentru a fi examinată pentru că e clar că are o problemă gravă ea, și văzând declarațiile tatălui și familia ei. Dacă tot s-au internat cu forța oameni de COVID trebuie internați cu forța și ăștia care fac astfel de lucruri după părerea mea mult mai grave decât COVID”, a mai spus Badea.

loading...

Narcis Nădrag, avocatul agresoarei de 14 ani, a intervenit în direct la ”Sinteza zilei” și a precizat că nimeni nu este de acord cu ce s-a întâmplat și că ”este de o gravitate extremă ce s-a întâmplat cu acești copii”. ”Totuși, vorbim de o persoană de 14 ani și victima e cu opt luni mai mică decât ea. Nu putem vorbi de o agresiune la o persoană de vârstă diferită sau la un alt interval de vârstă foarte mare”, a adăugat avocatul. La interventia avocatului, Mircea Badea s-a revoltat.

Mircea Badea: Mi-e foarte greu să suport tupeul acestui avocat. Eu pot să înţeleg meseria de avocat, o susţin, dar tupeul nesimţit nu îl tolerez. Auzi, domnule avocat, dacă fii-tu ar fi păţit aşa ceva, mai aveai discursul ăsta?

loading...

Narcis Nădrag: Cu certitudine nu, domnule Badea. Vă apreciez foarte mult. O să vă rog să mă ascultaţi 30 de secunde. Aşa cum spuneam, nu vreau să minimalizeze, dar vorbim de un copil de 14 ani. Cu tot respectul, am văzut postările dvs. de pe Facebook. Incitaţi la violenţă.

Mircea Badea: Foarte bine. Aveţi instituţiile statului, vă rog să vă adresaţi instituţiilor statului. Mult succes vă doresc. Hai să vedem care pe care, în speţa asta juridică.

Narcis Nădrag: Pot să vorbesc şi eu 30 de secunde?

Mircea Badea: Nu, nu puteţi!

Narcis Nădrag: Stau şi ascult monologul dumneavoastră şi când terminaţi vorbesc.

Mircea Badea: Nu aveţi voie. Notaţi ce vorbesc eu. Cu mine este toată România. Aţi făcut o mare greşeală că aţi intrat în direct.

Narcis Nădrag: De ce?

Mircea Badea: Pentru că în momentul ăsta sunteţi una dintre cele mai urâte persoane din România.

Narcis Nădrag: Eu nu exprim un punct de vedere personal. Nu a spus nimeni niciodată că este de acord cu atitudinea şi comportamentul acestor minori. Dar nimeni nu este de acord ca această fată să fie stigmatizată.

Mircea Badea: De ce. Este prea sensibilă? Să stea ea şi cu familia ei în genunchi să îşi ceară iertare şi atunci mai vorbim.

Narcis Nădrag: În aceeaşi seară, minora pe care o reprezint i-a dat un mesaj scris şi a vorbit cu partea vătămată, cerându-i scuze.

Mircea Badea: Nu vă cred!

Narcis Nădrag: Vă rog să mă verificaţi!

loading...

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *