sâmbătă, octombrie 31

Mircea Dinescu: Rareș Bogdan ar trebui să DEMISIONEZE după asta. Iohannis ar …

Scriitorul Mircea Dinescu s-a arătat uluit de limbajul folosit de Rareș Bogdan la adresa Avocatului Poporului și de comportamentul politic prin care cei care a ajuns să-l pupe în fund pe Mihai Chirica după ce cu un an în urmă spunea că nu face nimic. Rareș Bogdan a avut un limbaj mârlănesc la adresa doamnei Renate Weber. Mircea Dinescu s-a arătat și revoltat că nimeni nu i-a atras atenția din partid că este deplasat ce face. În opinia scriitorului, chiar președintele Klaus Iohannis trebuia să intervină, deoarece nu există țară civilizată în care să se vorbească așa de Avocatul Poporului.

„Aceasta nenorocita ordinara, agent de influența împotriva Statului Roman, numita de Dragnea și Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea făcută la o CCR in care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticăloșiilor!!!!”, a scris Rareş Bogdan, prim vicepreşedintele PNL, pe Facebook.

loading...

loading...

Și jurnalistul Mirel Curea a reacționat.

”Rares Bogdan, despre Renate Weber, o doamnă cu foarte multă carte, cu foarte multă demnitate:
„Aceasta nenorocita ordinara, agent de influența împotriva Statului Roman, numita de Dragnea și Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea făcută la o Ccr in care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticăloșiilor!!!!” Cred că mai jos decât atât, un „bărbat”, chiar și în roz, nu poate ajunge!”, a scris jurnalistul pe pagina de socializare.

”Astfel de mardeiași cocliți contează doar pe granițele bunului simț pe care atacații în acest hal descalificant nu le vor trece niciodată. În locul doamnei Renate Weber, eu aș traduce postarea în cele cinci limbi mari ale Europei și aș trimite-o, cu antetul Avocatului Poporului, către toți membrii Parlamentului European, inclusiv pe adresa șefilor Partidului Popular European, spre președinta Comisiei, spre cîțiva comisari, începînd cu cel pentru Justiție, la CEDO, Greco, Comisia de la Veneția și la Curtea Europeană de Justiție; aș sesiza de asemenea comisii parlamentare din Parlamentul României și aș solicita o anchetă cu audieri publice. Deloc în ultimul timp, l-aș da în judecată, cu solicitare de despăgubiri care, dacă e posibil, să intre în conturile instituției înjurate de neamul prost cățărat pe crăci din nefericire doar teoretic impracticabile declasaților din această jalnică ligă”, a scris si Sorin Faur.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *