sâmbătă, octombrie 31

Disperarea e mare. Plângere penală pe numele lui Șerban Nicolae

Nicusor Dan este disperat. El a anuntat, miercuri, ca va depune plangere penala pentru denunt calomnios impotriva celor noua parlamentari PSD, in frunte cu Serban Nicolae, care i-au facut plangere la DNA pentru luare de mita, trafic de influenta si santaj.

„Pentru acesti parlamentari voi face plangere penala pentru denunt calomnios. Cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, o sa le fac plangere penala pe acest subiect”, a anuntat Nicusor Dan, miercuri dimineata.

loading...

Noua parlamentari PSD, in frunte cu Serban Nicolae, au depus marti un denunt penal impotruva lui Nicusor Dan, pe care se pare că il acuza, printre altele, de luare de mita. Denuntul a fost depus prin casa de avocatura Piperea si Asociatii. Potrivit aktual24.ro, in denuntul penal, Nicusor Dan este acuzat de santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii si spalare de bani. Parlamentarii PSD se folosesc si de inregistrarea audio publicata de Dana Budeanu.

Parlamentarii PSD mai sustin ca, cu ajutorul Asociatiei Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan ii santajeaza pe investitorii imobiliari.

loading...

„In spatele acestor initiative aparent dezinteresate se afla in realitatea interesele financiare ale deputatului Nicusor Dan, care blocheaza proiectele imobiliare ale mai multor investitori pentru ca ulterior sa isi retraga actiunile, in schimbul unor sume de bani care intra in patrimoniul acestuia cu titlu de donatie”, sustin parlamentarii PSD. Nicusor Dan a anuntat, marti, ca o da in judecata pe Gabriela Firea pentru „dejectiile aruncate in spatiul public” si a explicat apoi detaliat cazul surprins in inregistrarea data publicitatii de Dana Budeanu.

Cu toate acestea, praful se alege de candidatul PNL – USR Nicușor Dan după publicarea înregistrării. Publicistul Ion Cristoiu remarcă absenţa candidatului USR-PLUS-PNL la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, de la inaugurarea liniei 5 a metrolului bucureştean, realizare trecută în contul regimului Iohannis, amintind de discursurile politicianiste de la Cuza încoace, prin care se promiteau mari realizări, dar în realitate nu se întâmpla nimic. Probabil este primul semn real prjn care se arată că Nicușor Dan este tras pe linie moartă. Klaus Iohannis și Ludovic Orban nu vor să se asocieze cu el înainte de alegeri chiar dacă declară altceva. Și jurnalistul Mirel Curea a reacționat față de situația lui Nicușor Dan.

”Să dai telefoane pe la instituțiile statului, uzând de notorietate, de perspective sau de calități care decurg din activități oficiale de stat sau de tip ONG pe care le ai, ca să faci presiuni, adică trafic de influență pentru „Câine”, personaj cunoscut ca proxenet și dealer de droguri, invocând faptul că tratezi cazul „ca pe al unui cetățean nedreptățit de Primăria Sectorului 4”, nu poate avea foarte multe explicații, în afara celor care țin de clinicile de specialitate.

Prima: nu știi ce faci, vezi 24/7 culori și forme în premieră.
A doua: ți-a zis generalul SRI Florian Coldea că este ok!
A treia: primele două, la un loc.

Norocul cel mare este că dacă va ajunge primar, Nicușor Dan a promis ca-l va pune vice-primar pe Vlad Voiculescu, fiul informatorului „Victor” Iulian Voiculescu și nepotul lui Don Nic „Novartis” Voiculescu, „nașul” combinațiilor din Sănătate, pentru a conduce cele 18 spitale ale Capitalei”, a susținut Mirel Curea.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *