marți, octombrie 27

Document DNA cu privire la Raed Arafat. Șeful DSU l-a dat publicității

Postul România TV este într-o situație dificilă după ce șeful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a dat publicitatii pe Facebook un document primit de la DNA conform caruia nu are nicio calitate in niciun dosar care ar fi fost deschis de procurori. Romania TV a avut burtiere ca seful DSU are dosar la DNA.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor de Interne, Raed Arafat, a dezmințit, marți seară, informații publicate de postul de televiziune România TV referitoare la o anchetă DNA care l-ar viza pe Arafat.
În mesajul publicat pe Facebook, secretarul de stat în MAI mulțumește jurnaliștilor care nu au preluat informațiile ”neprobate, neadevărate” despre care spune că ”au rolul evident de a-mi prejudicia imaginea publică”.

loading...

„Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de catre postul de televiziune Romania TV, prin care, pe baza unor informatii care ar fi date pe surse, numele meu ar aparea in dosare de coruptie instrumentate de DNA, am inaintat saptamana trecuta Directiei Nationale Anticoruptie o adresa in vederea stabilirii daca ma aflu in calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar penal aflat pe rolul institutiei amintite anterior.

Astazi, in urma raspunsului DNA, pe care il atasez mai jos, se constata clar ca numele meu NU apare asociat vreunei calitati de suspect sau inculpat in cauzele penale instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie.

loading...

Doresc sa multumesc celorlalti reprezentanti media care nu au preluat aceste informatii neprobate, neadevarate, care au rolul evident de a-mi prejudicia imaginea publica”, afirma Raed Arafat.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *