sâmbătă, noiembrie 28

Donald Trump, mesaj de ULTIM MOMENT: Rezultatele din această searu sunt …

Candidatul democrat Joe Biden, conducea, miercuri dimineaţă, competiţia pentru Casa Albă, înregistrând la ora 9, ora României, 220 voturi electorale, în comparaţie cu Donald Trump, 213. Biden urma să facă o declaraţie cu privire la scrutin, prima de acest fel după închiderea urnelor.

Donald Trump a făcut primele declarații după aflarea rezultatelor parțiale: ”Biden nu mă prinde din urmă!”, a declarat președintele SUA.

loading...

”Vreau să mulțumesc poporului american pentru susținerea mare. Milioane de oameni au votat și sunt oameni care încearcă să îi devalideze pe acești oameni și votul lor. Vreau să îi mulțumesc Primei Doamne și familiei mele și vicepreședintelui Pence pentru că au fost alături de noi și în această campanie electorală.

Ne pregătim pentru o mare sărbătoare! Câștigam totul și dintr-o dată totul s-a anulat.. Rezultatele din seara asta au fost fenomenale și literalmente ne pregătim să sărbătorim ceva ce este atât de frumos, atât de bun, așa un vot, așa un succes…

loading...

Oamenii au ieșit la vot într-un număr record. Am câștigat state pe care nu ne așteptam să le câștigăm. De exemplu Florida, pe care am câștigat-o cu o marjă mare.

Am câștigat statul Ohio, am căștigat Texas cu 700,000 de voturi și nici nu au fost incluse voturile prin corespondență!”

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *