marți, octombrie 27

După Rareș Bogdan vine și Raed Arafat cu ATACURI la Avocatul Poporului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a vorbit despre impactul pe care il au asupra modului in care romanii percep masurile sanitare impuse de autoritati, contestatiile facute de Avocatul Poporului la Curtea Constitutionala.

Seful DSU a criticat in termeni duri demersurile pe care Avocatul Poporului le-a facut in privinta masurilor de protectie sanitara pe care autoritatile le-au luat cu scopul de a limita raspandirii virusului SARS-CoV-2 in tara noastra.

loading...

„Avocatul Poporului o sa intre in istoria pandemiilor din lume. Ceea ce am patit in Romania nu a patit nicio tara din Europa. Fapta Avocatului Poporului de a anula anumite masuri legislative este una extrem de grava in lupta impotriva pandemiei pe care o ducem in Romania” a declarat Raed Arafat, in direct la Medika Special.

Criticat a fost si modul in care Avocatul Poporului a transmis catre spitalele COVID-19 din tara informari cu privire la monitorizarea facuta de institutie prin mecansimul anti-tortura. „Actul acesta va intra, de asemenea, in istoria pandemiilor. Cand se trimite o hartie la spitale ca sunt monitorizate pentru tortura, deja se intelege ca medicii sunt tortionari sau ca pacientii din spitale sunt tortionari” a precizat dr. Raed Arafat.

loading...

Opinia sefului DSU a fost aceea ca astfel de situatii au fost generate de lipsa de comunicare intre institutii: „Au fost facute niste demersuri fara a se comunica cu noi. Nu am cerut explicatii Avocatului Poporului”.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a atacat-o recent extreme de dur pe Renate Weber, Avocatul Poporului, căreia îi aduce acuzații foarte grave. Potrivit lui Rareș Bogdan, Renate Weber a blocat legea prin care se tăiau pensiile speciale.

„Aceasta nenorocita ordinara, agent de influența împotriva Statului Roman, numita de Dragnea și Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea făcută la o CCR in care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticăloșiilor!!!!”, a scris Rareş Bogdan, prim vicepreşedintele PNL, pe Facebook.

Europarlamentarul liberal a mai solicitat eliminarea Renatei Weber de la conducerea instituției pe care o conduce. În luna iunie, de asemenea, Rareș Bogdan a spus că Weber are o legătură direct cu Tăriceanu, cel care a și propus-o în funcția de Avocat al Poporului.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *