duminică, noiembrie 1

Elevii și profesorii să mai aștepte. Turcan anunță ajutor de stat pentru Untold, Neversea și

În timp ce anunță că nu toți elevii și profesorii vor avea măști și tablete gratuit, vicepremierul Raluca Turcan informează că festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle şi Summer Well vor fi sprijinite de Guvern, pritr-o formă de ajutor de stat. Că doar vin alegerile.

”Un leu investit în această industrie de festivaluri poate genera venituri de zece ori mai mari”, a spus Raluca Turcan. Deci învățământul nu este o investiție bună  pentu liberali. Se vede limpede asta când îi auzim cum vorbesc pe oamenii lui Ludovic Orban.

loading...

„Industria organizatoare de evenimente culturale mari a fost nevoită să-şi întrerupă activitatea complet pentru cel puţin un an. Pierderile au fost mari atât pentru organizatorii evenimentelor, cât şi pentru iubitorii de muzică, economia naţională şi chiar pentru promovarea ţării.

Un leu investit în această industrie de festivaluri poate genera venituri de zece ori mai mari. Guvernul PNL îşi propune crearea unei scheme de ajutor de stat pentru această industrie. În plus, prin intermediul unui grup de lucru interministerial, alături de Asociaţia Organizatorilor de Concerte şi Evenimente din România, vom pregăti un set de norme sanitare pentru a se putea gândi astfel de evenimente în siguranţă, începând cu anul viitor. Mediul cultural are un partener de încredere în Guvernul României”, a scris Raluca Turcan pe pagina de Facebook.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *