luni, octombrie 26

Episodul ”Panaramă”. Clotilde Armand îl STRIVEȘTE pe Nicușor Dan FĂRĂ să vrea

Nicușor Dan a oferit o explicație neconvingătoare, după episodul cu ”panaramă”. ”Înțeleg că există diverse interpretări ale mesajului meu de astăzi.  Ca să fie totul foarte clar: 1. Nu am folosit interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă”. Pentru mine, acest cuvânt are interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul. Sunt de 20 de ani în spațiul public și nu am folosit niciodată vulgarități.

2. Persoanele pe care le-am avut în vedere sunt cele două agitatoare (n.r. – Oana Lovin și Codruța Cerva) care vin și fac zgomot în fața sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale și care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine.

loading...

Oana Lovin i-a dat o replică: ”Nicușor Dan a făcut-o “panaramă” de periferie pe Gabriela Firea, apoi, în loc să-și prezinte scuzele, a cotit-o și a zis că se referea la mine și la Codruta Cerva. Coincidența naibii, acum câteva zile doamna Clotilde Armand se revolta că a fost făcută “panaramă” și a catalogat acest fapt drept mizerabil. Sunt curioasă ce părere are acum despre afirmațiile lui Nicușor Dan. Iar noi doi Nicușoare, ne mai vedem #panarameleieslavot”.

Ce scria Clotilde Armand: ”Panaramă!” Am fost astăzi cu colegii prin sector și ne-am oprit să împărțim flyere la intersecția 1 Mai cu strada Ion Mincu. În această intersecție există și un magazin MEGA IMAGE. Toate bune și frumoase până când agentul de pază al magazinul a început să fie agresiv verbal cu mine strigând: ”Panaramă!”. Apoi a insistat să plecăm de acolo pentru că așa vrea el. Evident că n-am părăsit locul pentru că nu eram pe moșia lui. Noi eram pe domeniul public. Între timp a sunat la Jandarmerie și de față cu jandarmii i-a spus unui coleg: ”îți dau o stângă!”. Amenințări și prostie multă. Comportament mizerabil. Bon. Acum, din toată această nefericită întâmplare aș vrea să îi transmit stimabilului agent (care nu purta mască de protecție până la sosirea jandarmilor) că voi fi în fiecare zi în fața acelui magazin și voi vorbi cu cetățenii. E dreptul meu și nu mă las intimidată de prostia agresivă.

loading...

Şi Gabriela Firea a reacţionat, scriind pe Facebook că este şi va fi mereu alături de toate femeile, că a încercat să le uşureze viaţa pe cât posibil, că ele duc greul şi că ”nu sunt ”panarame”, cum zice un candidat”. ”Sunt şi voi fi mereu alături de toate femeile! Am încercat să le uşurez viaţa pe cât posibil. Ele duc greul. Nu sunt ”panarame”, cum zice un candidat. Ele sunt mame, bunici, fiice, soţii, prietene, iubite. Ca şi mine”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, ca reacţie la afirmaţiile lui Nicuşor Dan.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *