luni, octombrie 26

Fenechiu, afirmație ȘOCANTĂ. Se cere EXCLUDEREA lui din Baroul București

Joi, 8 octombrie 2020, într-o intervenție telefonică la emisiunea „Obiectiv”, realizată de Oana Zamfir la Antena 3, senatorul și avocatul Daniel Fenechiu a susținut că nu orice inculpat care a primit o decizie definitivă de achitare este în realitate nevinovat. Declarația care a șocat mulți magistrați și avocați a fost facută în contextul valului de achitări din dosarele DNA.

„Sa nu credem ca toti cei achitati sunt nevinovati, pentru ca de multe ori probele au fost obtinute nelegal. E o declaratie asumata. Daca dumneavoastra credeti ca toti cei care au fost achitati definitiv au fost achitati doar datorita faptului ca nu au savarsit nicio fapta penala, eu va spun ca sunteti in eroare. Parchetul n-a putut demonstra anumite fapte penale pentru ca a lucrat samavolnic”, a spus acesta în direct la Antena 3.  Ingrid Mocanu cere excluderea din Baroul București a avocatului Daniel Fenechiu.

loading...

”Propun excluderea din Baroul București a avocatului Daniel Fenechiu pentru afirmația liberalului avocat parlamentar Fenechiu: “Să nu vă închipuiți dumneavoastră că toți cei achitați definitiv sunt nevinovați“.

PS- În ce țară trăim totuși? Totul are o limită.
PPS – Domnule Fenechiu, îl anunțați și pe dl Orban (Ludovic, desigur) că nu este chiar nevinovat, deși a fost achitat? Întreb, nu dau cu parul 🙂
LE – pun și video, să nu avem vorbe la proces”, a scris Ingrid Mocanu pe pagina de socializare.

loading...

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *