joi, octombrie 22

Filiala PNL Sângeorz Băi continuă să-l susţină pe primarul care și-a filmat fetița …

Organizația locală PNL din Sângeorz Băi continuă să îl susțină la alegerile locale pe Traian Ogâgău, primarul exclus din PNL după două condamnări în primă instanță și care a fost surprins în timp ce își umilea fetița.Un video în care acesta își umilește fiica minoră, ținând-o la perete, în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate, a fost dat publicității săptămâna trecută. El e susținut însă de organizația locală PNL, care nu are candidat propriu la primărie.

Deși premierul Ludovic Orban s-a dezis public de comportamentul acestuia, calificându-l drept ”impotriva oricarei norme legale si de bun simt”, liderii PNL din orașul bistrițean se afișează în continuare la evenimentele electorale cu Ogâgău, scrie g4media.ro. Astfel, organizația Sângeorz Băi a postat vineri pe Facebook mesajul ”Susținem Traian OGÂGĂU și dezvoltarea în continuare a orașului nostru!” , mesaj șters însă după o zi.

loading...

Duminică însă, conducerea organizației locale a participat împreună cu Ogâgău la o adunare electorală în oraș, potrivit imaginilor video postate de un localnic. În discursul electoral susținut alături de fruntașii liberali, Ogâgău susține că e ținta unei campanii de defăimare și explică momentul în care și-a filmat fetița: ”fata mea era cu mine la schi în Austria, tocmai ieșise din duș, iar imaginile i le-am trimis mamei ei să vadă ce s-a întâmplat. Nu știu cum au ajuns în public”.

Context. Traian Ogâgău este primarul orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie. El a fost membru PNL, dar a fost exclus în martie, după prima condamnare.

loading...

El are deja două condamnări la activ, ambele în primă instanță, în urma cărora a fost exclus din PNL în martie 2020. Prima sentință a venit în februarie 2020, când Judecătoria Năsăud l-a condamnat la un an de închisoare pentru favorizarea unor persoane. Magistrații i-au interzis și dreptul de a fi ales timp de trei ani. El e acuzat de procurori că, în calitate de primar al orașului Sângeorz-Băi, i-a închiriat ilegal tatălui său un teren al Primăriei pe o sumă derizorie. A doua condamnare a venit în luna iulie 2020, când Judecătoria Năsăud a pronunțat în primă instanța o sentință de un an de închisoare cu suspendare. Ogâgău a refuzat să fie testat pentru a i se determina alcoolemia în timpul unui control în trafic chiar în orașul pe care îl conduce ca primar.

Publicată de Balos Ioan pe Duminică, 20 septembrie 2020

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *