vineri, octombrie 30

Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu: Ca sā înțelegeți cine decide închiderea orașelor

Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, atacă dur Guvernul PNL. 

„Deci, āștia propuși de penele in tot felul de funcții grele, au maxim patru clase! Și alea absolvite in mod suspect. Ca sā înțelegeți cine hotărăște închiderea bisericilor, școlilor și restaurantelor.

loading...

Ca sā înțelegeți cine decide închiderea orașelor, economiei și a micilor afaceri românești. Ca sā știți pe mâna cui ați dat țara!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook. Postarea vine după ce s-a aflat că Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, nu are studiile universitare finalizate.

Reamintim că Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban şi şeful Grupului de Comunicare Strategică (structură care se ocupă de comunicarea datelor despre pandemia de coronavirus), nu a absolvit examenul de licență. Informația a fost lansată de jurnalista Ioana Ene Dogioiu.

loading...

„Așa descoperea poate dl Orban că al său consilier de stat, Andi Manciu, pe care l-a pus în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, care scrie cele mai sensibile OUG ale Guvernului și are deja un loc eligibil pentru viitorul Parlament, este o persoana fără diplomă de licență”, scria Ioana Ene Dogioiu.

„E o bazaconie. Nu am avut nicio discuție despre vreo posibilă candidatură și, implicit, e o invenție ideea unei poziții eligibile pe liste. În privința studiilor am menționat în CV că am urmat cursurile universitare și nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat, întrucât acest lucru ar fi contrar situației de fapt”, a declarat Manciu.

„Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă”, a transmis SNSPA în solicitarea celor de la Știripesurse.ro

Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a mai afirmat că fostul său șef de partid, Liviu Dragnea, are o stare de sănătate care ”se deteriorează pe zi ce trece”. Într-un mesaj transmis pe Facebook, Ștefănescu – care ține legătura constant cu Dragnea, aflat în închisoare – nu dă detalii despre ce afecțiune medicală este vorba, dar subliniază faptul că Liviu Dragnea ”e un bārbat puternic”.

”Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile jucatoresti, definitive și irevocabile, nu se aplica in cazul sau! Se mimeazā cā ar avea drepturile unui om obișnuit, dar nu este așa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestā! E un bārbat puternic, care și-a impus sā reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus! Știe cā incā le este fricā de el și de cei mulți care îl susțin! Și sunt foarte mulți,s cei ce-l susțin și îl asteaptā sā se intoarcā acasā! Le este teamā celor de la putere, tremurā cei din actuala conducere securistoidā a PSD! Se feresc sā-i rosteascā numele cei ce l-au trādat și abandonat, ca sā le fie bine! Și nu le este nici lor! Ca sā știți care este situația realā!” – a scris Codrin Ștefănescu pe rețeaua de socializare.

În urmă cu aproximativ, o lună de zile, avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a afirmat că Dragnea are mai multe hernii la coloană, afecţiune care s-ar fi agravat.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *