vineri, octombrie 23

FURT LA VOT. Protest în Capitală. Scânteia care poate aprinde focul în întreaga țară

Protest masiv din cauza alegerilor la Sectorul 1! Este doar o scâteie dar poate aprinde focul în toată țara. ”Protest masiv la ora 18:00 în Piața Mureș. Să vedem patrioții și apărătorii democrației. Doar uniți putem schimba ceva”, se arată pe mesajele de pe paginile de socializare.

”După publicarea imaginilor, văzute de toată țara, în care un grup de la USR-PLUS a descins după ora 1,40 noaptea în camera în care sunt depozitate buletinele de vot și procesele verbale de la Sectorul 1, în această dimineață ar fi trebuit să o vedem pe Clotilde Armand și cei care au participat la descindere LA AUDIERI LA PARCHET, ÎN DRUM SPRE PUȘCĂRIE! Punct: intri în acea cameră fără drept, TE DUCI LA PUȘCĂRIEEEEE, ESTE FRAUDĂ ELECTORALĂ!

loading...

Dar, nu! Procurorul Strâmbu, Președinte al BES, s-a îmbolnăvit brusc de COVID și a dispărut din peisaj. Și EL TREBUIE ARESTAT! Renumărarea voturilor NU SE PUTEA FACE DECÂT DUPĂ HOTĂRÂREA BIROULUI ELECTORAL DE SECTOR SAU BEC! Or, această Decizie a BES sau BEC NU EXISTĂ! Este clar că intrarea în camera de depozitare a fost făcută pentru a înlocui sau distruge buletine de vot și procese-verbale, PENTRU FALSIFICAREA ALEGERILOR!

În imaginile publicate am văzut, însă, un lucru despre care nu se vorbește: PROCURORUL ERA ÎN SUBORDINEA COMANDOULUI PARAMILITAR DE LA USR-PLUS! Procurorul executa ce-i comanda șeful comandoului de la USR-PLUS, manipulând la comanda acestuia sacul electoral! Cum este posibil așa ceva? Procurorul era sub comanda UNOR ENTITĂȚI STATALE ȘI PARASTATALE DE OCUPAȚIE A ROMÂNIEI!

loading...

De aceea astăzi, a doua zi, nu s-a întâmplat nimic: Clotilde Armand și cei care au intrat nu sunt duși la audieri, posturile tv. ale statului paralel tac. Iohannis și Orban tac. Instituțiile statului sunt paralizate. PENTRU CĂ OCUPANTUL A HOTĂRÂT ASTA! NU MAI SUNTEM ÎN DEMOCRAȚIE! NICIO REACȚIE A UE: DE CE OARE? UNDE ESTE SEDIUL OCUPANTULUI?”, a scris și avocatul Aurelian Pavelescu.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat, joi, pentru Agerpres, că avocatul PSD Sector 1 va depune o plângere penală la Parchetul General în cazul imaginilor cu sacii de voturi din sediul Biroului Electoral al Sectorului (BES) 1, difuzate miercuri seară în spaţiul public.

Potrivit lui Dan Tudorache, avocatul a justificat plângerea prin faptul că unele persoane au intrat în sala cu sacii de voturi doar cu acordul preşedintelui BES, fără a exista o decizie a Biroului Electoral al Sectorului 1 în acest sens.

Daniel Tudorache a făcut precizări în direct la România TV cu privire la persoanele care au intrat în camera în care se aflau buletinele de vot de la Sectorul 1. Întrebat dacă șoferul său s-a aflat în încăpere, Daniel Tudorache a răspuns:

”Eu am văzut imaginile. Se spunea inițial că una dintre persoane este șoferul meu, șoferul meu era în dreapta mea. Deci o minciună mai mare ca asta nu există. Șoferul meu nu a intrat în BES niciodată pentru că nu avea de ce. Și doamna Clotilde spunea că șoferul meu era acolo în acea încăpere. Deci șoferul meu se afla lângă mine. Nu avea nicio legătură cu persoanele care au intrat în acea cameră. Doamna Clotilde minte precum respiră”, a declarat Daniel Tudorache.

Întrebat dacă președintele Biroului Electoral Sector 1, Sprîncu Nicolae, suspect de Covid-19, s-ar fi aflat în încăpere, Daniel Tudorache a mai precizat:

”Reprezentantul meu din Birou mi-a spus că unul dintre ei este domnul Sprîncu Nicolae. Eu nu îl cunosc și nici nu vreau să îl cunosc. Restul nu îi cunosc. Am înțeles că mai mulți sunt de la USR, ceea ce este ilegal”. Daniel Tudorache i-a lansat o propunere lui Dan Barna în cazul în care se va dovedi că șoferul fostului primar s-a aflat în camera cu buletinele de vot.

”Nici măcar nu se înțeleg în minciuni. Până acum credeam că doar Clotilde Armand minte, dar văd că și Dan Barna minte. Amândoi sunt doi mincinoși. Pot să îi spun ceva lui Barna, pentru mine nu mai este domnul Barna, ci Barna din momentul în care a început să mintă. Dacă acel om, despre care zice el că a luat sacul, este șoferul meu, atunci eu îmi dau demisia din toate funcțiile publice. Dar, dacă nu este, Barna pleacă din toate funcțiile publice pe care le are? Așa… în România asta fraieră, el consideră că suntem toți fraieri și trebuie să se urce cu picioarele pe noi?”, a declarat Daniel Tudorache.

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *