marți, octombrie 27

Gușă: Demonstratia că LuCOVID a manipulat cifrele raportate despre criza COVID

”Un prieten medic important, chiar persoană publică cu influență, s-a enervat rău și mi-a scris azi pe whatsapp un mesaj pe care o să vi-l reproduc”, a anunțat Cozmin Gușă. Acesta scrie că medicul demonstrează pe scurt cum de fapt o duceam rău cu COVIDU’ de ceva vreme, dar LuCOVID și-ai săi au manipulat cifrele ca să le fie bine în alegeri.

“Bătrâne, îți dau niște explicații clare, care explică manipularea cifrelor raportate public de către LuCOVID și echipa lui de saltimbanci implicați cu COVIDU:
1. Rata de pozitivare înseamnă nr de cazuri pozitive la nr de testări efectuate PE CAZURI, atenție, CELE CARE SE ÎNCADREAZĂ IN DEFINIȚIA DE CAZ!!
2. Criteriul pe baza căruia se urmărește evoluția unei pandemii sunt DOAR evoluția “infectarilor DEFINIȚIE DE CAZ” -deci cei care îndeplinesc criteriile stabilite pt testare (simptomatologie,contacti,etc.)
3. La o rată de pozitivare de 10% se instituie măsuri dure, uneori chiar lockdown!!

loading...

4. In raportările făcute publice în România, echipa LuCOVID a creat senzația ca rata de infectare este tot timpul sub 10% , DAR SE PARE CĂ INTENȚIONAT S-AU PRODUS ERORI ! O sa ma explic de ce:
de trei luni noi raportăm cu bună știință și cazurile testate făcute la cerere și care NU au relevanță în monitorizarea pandemiei; bineînțeles că testarea la cerere (mai ales prin prisma concediilor) are o rată de pozitivare mică, dar fiind multe ca număr DILUEAZĂ rezultatul final al raportărilor adevărate și obiective!!
5. În felul acesta România a părut că stă relativ bine in ultimele luni (in mod fals evident!), cu toate că indicatorii cei mai importanți (nr de cazuri din ATI și nr deceselor) a crescut simțitor, ajungându-se azi la capacitatea maximă de reacție in ATI!!!! Doar duminica la spitalul Balș, cel mai important spital din țară,au fost 800 de prezentări !!!!

6. Ieri rata de pozitivare a fost 25%, ceea ce DEMONSTREAZĂ CEEA CE SUSȚIN MAI SUS, deci minciuna iese la suprafața!
7. A doua zi după alegeri , ca prin minune, nr bolnavilor raportați a crescut brusc cu aproape 50% (de la 1500 la 2300) intr-o singura zi!!!!
Nu scriu mai mult, că mă enervez rău pe măsură ce scriu, dar sper că e clar ce-am zis!”, a scris Cozmin Gușă.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *