joi, octombrie 29

Guvernul Orban nu iartă pe nimeni! Clipe grele pentru Maia Morgenstern!

Maia Morgenstern se declară dezamăgită de decizia de a închide teatrele. Celebra actriță a postat pe Facebook un mesaj în care detaliază eforturile făcute până acum de a păstra siguranța în respectivele instituții, eforturi care nu au fost minore și au secat-o de energie.

„Dubla măsură. M-am testat de zece ori. Am luat și iau toate măsurile de prevedere și prevenție. Am „intervenit” cu toată bună-credința și toată determinarea pentru colegii mei. Cei care au dorit să se testeze și să beneficieze de gratuitate. Și am mulțumit de fiecare dată pentru asta. Nu mi s-a părut nici greu, nici umilitor să mă rog, să explic necesitatea sau dificultățile oamenilor în efectuarea testelor. Am înghițit ironii și țâfne, atunci când am atras atenția în legătură cu respectarea regulilor privind măsurile de protecție.

loading...

Am vrut să lucrez, am pledat în orice condiții, în orice circumstanțe, în fața oricui pentru continuitatea activității. Fie că vorbim de studiu individual, de munca actorului cu sine însuși…
Am… am… Am avut un caz de covid în teatru, am întrat în izolare, am așteptat (degeaba) ancheta DSP, am amânat o premieră… Am încercat să-mi păstrez calmul, am căutat să-l înțeleg pe fiecare. Și fiecare are sensibilitatea sa, concepțiile, crezul său. Am căutat soluții ca să lucrez, să muncim, să ne câștigăm onest, cinstit, salariul. Pâinea.

Dar dubla măsură… vezi?!? Când te declari public un vajnic apărător al principiilor… Doar că în cazul galelor, festivalurilor, evenimentelor, fotografiilor de grup …mai știu eu ce, se evaporă ca prin minune orice principiu și precauție!!! „Ei, hai și tu acuma, mi se spune, că suntem între noi. Fă și tu o excepție. Prea ești rigidă.”  Excepția, numai de data asta, și este pentru o cauză nobilă… au devenit regulă generală. Și iată unde suntem.

loading...

Testele au fost dureroase. Dar și glumitele „nevinovate” pe tema asta m-au durut în egală măsură. Și totul degeaba. P.S. Pentru a nu se înțelege greșit: NEGATIV”, a mai spus aceasta.

Celebra actriță s-a dovedit a fi precaută și în afara locului de muncă. Ea a fost surprinsă la metrou, respectând regulile de distanțare și purtând masca adecvat. Nu este prima dată când aceasta își declară nemulțumirea pe Facebook. Tot în contexul pandemiei, artista a primit o amendă de circulație și s-a dovedit mai mult decât deranjată de faptul că polițistul respectiv nu purta masca de protecție.

 

loading...

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *