luni, octombrie 26

Guvernul Orban vrea ANCHETE și evaluări ca să vadă cine merită mască gratis

Guvernul a terminat achiziţia măştilor gratuite promise persoanelor defavorizate. Loturile au ajuns la Direcţiile de Sănătate Publică şi vor începe să le distribuie prin Primării. Anunţul a fost făcut de premierul Orban care a adăugat că şi măştile pentru ziua votului au fost cumpărate şi trimise către Prefecturi.

„Vreau să vă anunţ că s-a finalizat achiziţia de măşti pentru cele 2.300.000 de beneficiari, persoane aflate în situaţie de vulnerabilitate. Aceste măşti au fost predate către Direcţiile de Sănătate Publică, care urmează să le distribuie către cetăţeni prin intermediul administraţiilor locale. Aici trag un semnal de alarmă către primari, să nu se apuce să-şi facă campanie pe această temă.

loading...

Aceste măşti sunt acordate pe baza unor anchete sociale, pe baza unor evaluări, cetăţenii au dreptul să primească măştile şi măştile respective trebuie să ajungă la oameni fără să fie vreo condiţionare politică, că le trece prin cap PSD-iştilor să facă şi chestii de-astea.

În ceea ce priveşte măştile pentru ziua votului pentru procesul electoral, ele au fost achiziţionate şi au fost transmise către Prefecturi”, a afirmat premierul, sâmbătă la un miting electoral din Bacău.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *