joi, octombrie 29

În mintea lui Ciolacu, PSD a câștigat bătălia

Marcel Ciolacu a comentat rezultatul alegerilor locale. Potrivit sondajelor, bătălia pentru Capitală a fost câștigată de Nicușor Dan.

Le mulţumesc miilor de români care au votat astăzi cu PSD, bucureştenilor care au situat la votul politic, în acest moment, PSD pe primul loc. Vă reamintesc că am dublat votul politic pe Bucureşti de la ultimele alegeri europarlamentare, când au fost 16,2%, acum estimarea la toate exit-poll-urile este de minim 33%.

loading...

Acest lucru arată foarte clar că PNL care se află pe locul 3 ca şi vot politic pe Bucureşti a fost sancţionat de către bucureşteni pentru haosul din pandemie, pentru hoţiile din pandemie. O felicit pe doamna Gabriela Firea, pentru determinarea ei, a ales calea cea mai grea. Cel mai bun exit-poll e numărătoarea voturilor. După numărătoare trebuie să vedem rezultatul votului.

Estimările din țară ne spun că PSD e cel mai mare partid din România, cu cel mai mulți primari aleși. Suntem pe drumul cel bun. Invit pe cei care ocupă locul 3 pe București, PNL, să ne vedem la alegerile generale. Doamna Firea este un politician de excepție. Locul dânsei este în prima linie, indiferent dacă a câștigat sau a pierdut!” a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *