marți, octombrie 27

Încă o palmă pentru Nicușor după publicarea înregistrării

Nicușor Dan duce o campanie jenantă care arată cât de jos este ca om politic. Ce este mai trist pentru el este că românii încep ușor să nu mai guste toate postările de cancan electoral. La ultima sa postare, acesta publică o poză cu Gabriela Firea și următorul text:

loading...

”Această poză este imaginea privilegiului și dovada că Firea și Pandele nu respectă nimic, nici legea, nici pe ceilalți părinți. Ei – Firea și Pandele – au voie să intre în școală în plină pandemie, ceilalți părinți, nu. Ei au voie să-și ducă copiii în clasă, ceilați părinți, nu. Cel mai grav însă este că, prin încălcarea discreționară a normelor sanitare impuse de către autorități, familia Firea-Pandele a pus în pericol sănătatea tuturor copiilor din acea clasă. Auto-privilegierea prin abuz de putere este un mod obișnuit de acțiune al actualului primar.

Până nu demult, nu putea ajunge la Primărie decât cu o coloană cu girofar de la Poliția locală, care să-i deschidă drumul din Voluntari în București. La Primărie, la fel ca Elena Ceaușescu, le ordonă directorilor să-i țină trena la prezentarea „mărețelor realizări” ale mandatului său, să o aprobe și să o aplaude. Acum, când vrea să aibă parte de momente plăcute în prima zi de școală, intră în clasele școlii, în timp ce părinții își lasă copiii, cu inima strânsă, în fața porții.  Voi, toți cei care aveți copii sau nepoți de școală, pe care a trebuit să-i lăsați azi la poarta școlii fiindcă n-ați avut voie înăuntru, mai priviți o dată această poză.  Vă aștept la vot pe 27 septembrie, să-i spuneți Gabrielei Firea că privilegiul ei de a-și bate joc de bucureșteni trebuie să ia sfârșit!”, a scris Nicușor Dan. Răspunsurile primite la postare îi arată o realitate cruntă pentru el: lumea nu mai apreciază circul.

loading...

”Asa se face, mai nou, campanie? Pe mine, incet – incet, ma scarbeste literalmente aceasta campanie pe care o conduceti. Chiar este nevoie sa coborati atat de jos balind dupa electorat? Nu ma intereseaza de firea, pe mine ma intereseaza ce o sa faceti dvs pt mine si orasul meu. Nu sunteti sigur pe dvs si pe faptul ca o sa castigati, altfel nu inteleg nevoia injositoare sa aratati mereu ce face firea. Stim asta, nu suntem orbi.

LE: acum cand circula pe net inregistrarea cu dvs incercand sa va folositi influenta ajutand niste oameni de afaceri sa nu fie sanctionati de catre primarie, dvs alegeti sa ne aratati ce face firea in loc sa ne spuneti despre ce era vorba”, transmite un internaut. 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *