luni, octombrie 26

Încă o SCATOALCĂ pentru Nicușor Dan

Primarul General, Gabriela Firea: „Consilierul despre care Nicusor Dan spune ca ar fi avut beneficii din cumpararea Parcului Verdi este membru in Guvernul PNL si nu mai lucra in Primarie la momentul achizitiei parcului, acum 2 ani! Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de informatii false si calomnioase!”

Primarul General, Gabriela Firea: „Am depus plangere penala impotriva domnului Nicusor Dan pentru afirmatiile false si calomnioase pe care le-a facut in legatura cu Parcul Verdi: afirmatii pentru care va trebui sa raspunda in fata justitiei!

loading...

Asa-zisele dezvaluiri bomba sunt doar minciuni si va dau doar un singur exemplu: consilierul despre care afirma ca ar fi avut beneficii personale in urma achizitiei Parcului Verdi este in prezent subsecretar de Stat la MDRAP, deci in Guvernul PNL! In plus, la momentul achizitiei de catre Primaria Municipiului Bucuresti a terenurilor care compun Parcul Verdi, acesta NU mai lucra Primaria Capitalei!”

Prin plangerea formulata se solicita constatarea incalcarii dreptului la imagine a Primarului General, daune morale in cuantum de 100.000 Euro, sumă ce va fi destinată unor proiecte sociale si obligarea de a publica scuze publice prin intermediul mijloacelor mass media – presă scrisă şi televiziune.

loading...

Primarul General, Gabriela Firea: „Acest parc a fost achizitionat la cererea bucurestenilor, au existat nenumarate proteste si cereri adresate de locuitorii cartierului Floreasca care au dorit amenjarea parcului Verdi ca zona de agrement si spatii de joaca!

Achizitia s-a facut în conformitate cu prevederile legii, în deplina transparență cu respectarea principiului cheltuirii eficiente a banului public si cu votul majoritar al consilierilor generali, inclusiv PNL si USR!

Hotararile de Consiliu s-au dovedit temeinice şi legale, acest lucru fiind demonstrat si de faptul ca instanta a respins actiunea prefectului municipiului Bucuresti care atacase una dintre hotarari.”

Primarul General, Gabriela Firea, a mai explicat: „Valoarea de achiziție pentru cele 7 terenuri a fost de la 49,775 de milioane de euro, sub valoarea de 59 de milioane de euro, rezultata din raportul final de evaluare realizat pentru PMB.

De asemenea, suma achitată de Municipalitate reprezintă doar 57% din valoarea estimata și solicitată inițial de proprietari, adica 87,475 milioane euro.

Trebuie sa fie clar pentru toata lumea ca proprietari ai terenurilor din Parcul Verdi dadusera in judecata Primaria Capitalei, in anul 2015, pentru lipsa de folosinta a proprietatilor, iar instanta a decis ca acestia trebuie despagubiti, deci Primaria Capitalei trebuia sa plateasca!

Ca urmare, prin achizitia acestor terenuri nu s-a produs un prejudiciu, ci, din contra, s-a rezolvat o situaţie litigioasa cu costuri mai mici”.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *