vineri, octombrie 30

Încă un caz GRAV cu minori în Targul Jiu! ”Îți dau CUȚITE de te zăpăcesc” / video

”In aceasta zi am primit de la dumneavoastra inca un caz halucinant ce s-a petrecut in Targul Jiu acum aproximativ 3 luni, dar victima nu a depus plangere deoarece s-a simtit amenintata/intimidata de celelalte persoane”, se arată pe pagina Stop Bully România.

”Ce dorim sa obiectam in acest material unul dintre agresori pe nume Miu(13-14 ani) impreuna cu alti prieteni au decis sa-i aplice o corectie unui camarad de-al lor! Problema cea mai mare este urmatoarea, Miu (atacator) din surse sigure o sa va atasam si o poza ameninta in spatiul public persoanele cu arme albe, pe care dupa ce le ameninta unele dintre ele din pacate sunt si agresate fizic”, au comunicat administratorii  Stop Bully România.

loading...

Pe pagină se daugă: Una dintre atacatoare o eleva de clasa a 10 a in varsta de 16 ani se lauda pe retelele de socializare intr-un grup unde si-a adaugat cativa prieteni ca nu-i pasa de Politia Romana si ca oricum nu au ce sa-i faca deoarece Pustiul(victima) nu a depus nici o plangere in termen de 90 de zile! Dorim sa argumentam cateva lucruri, in mod legal daca victima nu depune plangere in 90 de zile cazul NU se ia in considerare, dar probabil stim cu totii de ce pustiul nu a dorit sa faca plangere, pentru ca a fost terorizat de acesti indivizi!

Din surse sigure ni s-a spus ca Miu acest mic „interlop” imprumuta cu bani copii din zona iar apoi ii terorizeaza. Va lasam sa urmariti materialul urmator!

loading...

Interlop de 14 ani

❗️WARNING❗️SENSITIVE CONTENT❗️In aceasta zi am primit de la dumneavoastra inca un caz halucinant ce s-a petrecut in Targul Jiu acum aproximativ 3 luni, dar victima nu a depus plangere deoarece s-a simtit amenintata/intimidata de celelalte persoane.Ce dorim sa obiectam in acest material unul dintre agresori pe nume Miu(13-14 ani) impreuna cu alti prieteni au decis sa-i aplice o corectie unui camarad de-al lor!Problema cea mai mare este urmatoarea, Miu (atacator) din surse sigure o sa va atasam si o poza ameninta in spatiul public persoanele cu arme albe, pe care dupa ce le ameninta unele dintre ele din pacate sunt si agresate fizic.Va atasam un link de la articolul postat integral cu toate dovezile!https://bit.ly/337rKJz

Publicată de Stop Bully Romania pe Marţi, 8 septembrie 2020

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *