luni, octombrie 26

Înregistrări atribuite unui EDIL PNL: Sa-mi sugă p… babele de la biserica. Sa-mi sugă p… USR

Incisivdeprahova.ro a publicat trei inregistrari audio, atribuite primarului Adrian Ungureanu, edilul PNL al comunei Brebu, unde acesta s-ar auzi injurand de mama focului. Pasaje din inregistrare:

„Sa-mi suga p… babele de la biserica. Sa-mi suga cu popa cu tot. Acolo e mahala si niste idioate. (…) De ce sa nu stam si noi patru ani, sa belim p…, sa ne plimbam, sa ne recream? Mai e ceva de facut? Nu mai este nimica de facut. (…)

loading...

Ma pufneste rasul, cum a venit si Pitigoi ieri (n.r. Ioan Adrian Pitigoi, viceprimar al municipiului Campina si prim-vicepresedinte al PMP Prahova), sa ii dau un om la partid la el, ca sa castige si el un consilier, si pe urma omul ala va fi cu mine. Eu i-am zis: ‘Mai, p…, daca nu ies cu toti consilierii? Prima luna, n-oi iesi. Dar luna a doua, ii iau pe fiecare pe rand si ti-i f… Imposibil sa n-aiba vreunul un WC in curte fara autorizatie’. (…)

Va fi pielea p… primarul. (…) Au facut ei un sondaj la Brebu si ca partidul are 35 (n.r. PNL are 35%) si PSD-ul are 27 [la suta]. Si zic: ‘Imi belesti tu mie p… N-are cum sa aiba partidul 35 la Brebu’. (…) Vine USR-ul. Imi suge mie p… USR-ul. Vreau sa-l vad si eu pe USR-istul ala de Brebu. (…) Ii f… pe consilieri, de le sar fulgii. In primul rand, ii fac prosti in sedinta, ca-s niste idioti. Dar le zic eu. Ca am mai avut de-astia de la PSD, care au mancat c… si le-am dat m… cat au putut ei. (…) Eu ii f… pe astia si-i bat pana-i ia toti dracii, ma. Dar ce crezi, ca la mine prostul comanda aici? Propun sa vina, in p… mea aici, in locul meu. (…) Ma c… in ea de politica. (…) Vino, in p… mea, si vorbeste!”

loading...

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *