joi, octombrie 22

Întrebare CHEIE pentru Iohannis, după ce și-a ATINS MASCA de nenumărate ori

Președintele Klaus Iohannis a susținut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta nu a avut de facut reprosuri Guvernului Orban și toate gafele guvernarii au fost trecute cu vederea ca de obicei. O intrebare l-a facut pe presedintele Klaus Iohannis sa dea un raspuns oarecum bizar.

Antena 3: Cum credeți că vor putea elevii să-și poarte masca, v-am văzut pe dvs. că ați atins masca de mai multe ori?
Iohannis: Sunt convins că se vor obișnui repede. Copiii se obișnuiesc repede chiar și cu lucruri mai puțin plăcute

loading...

Continuarea conferintei a fost doar o campanie electorala pentru Partidul National Liberal, lucru interzis de Constitutie.

”Eu îmi doresc campanii decente, civilizate, fără excese. Sper să prindem vremurile când astfel de manifestări nu mai au loc. Ce așteptări am de la PNL? PNL e cel mai important partid azi și treubie să demonstreze acest lucru. Mă aștept la un rezultat record, să aibă mai mulți aleși locali decât au avut vreodată decât în ultimii 30 de ani”, a spus Klaus Iohannis. ”PSD ocupă peste jumătate din pozițiile din administrația locală și mă aștept să nu mai ocupe atâtea poziții după alegerile locale. Așteptarea mea e ca PNL să obțină cele mai multe mandate pe care le-a obținut vreodată”, a adăugat acesta. De asemenea,  Klaus Iohannis  este mulțumit de prestatiile ministrilor lui Ludovic Orban. Atat de multumit ca nici macar nu a vorbit cu premierul despre o posibila remaniere.

loading...

”Nu am de gând să fac evaluarea miniștrilor, e activitate rezervată premierului. Dar povestea cu remanierile e o poveste simplă de campania. Eu nu am discutat cu premierul despre nemulțumiri sau posibile remanieri, nici nu e cazul. Când premierul va decide să facă o schimbare, probabil îmi va spune acest lucru. Dar nu s-a discutat, nu e o temă”, a spus Klaus Iohannis.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *