sâmbătă, octombrie 31

Ioana Ene Dogioiu trage o SCATOALCĂ în cuplul Iohannis – Orban: Nostalgii COMUNISTE care …

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu vine cu critici dure după ce cuplul Iohannis – Orban s-a făcut de râs în disperarea campaniei electorale. Președintele Klaus Iohannis a prins gustul ”inaugurărilor de campanie”, iar după fastul de la deschiderea metroului din Drumul Taberei, acum participă la deschiderea lotuluide autostradă Iernut-Chețani, care are o lungime totală de 17,9 km. La inaugurare vor participa premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

”După numai câteva zile, altă inaugurare ridicolă – 17 km de autostradă. Cum să inaugurezi așa ceva? Cum să te lauzi cu așa ceva? Manifestările acestea arată, în opinia mea, o boală de mentalitate: provincialism combinat cu șmecherie și împănat cu nostalgii comuniste. Nu am intrat, și mă tem că nici nu o concepem, în acea normalitate occidentală care nu mai face o sărbătoare din ceea ce ar trebui să fie o banalitate.

loading...

Ar trebui să fie o banalitate că banii plătiți în taxe și impozite să-ți fie returnați în tot felul de investiții care să nu reprezinte un merit al cuiva, ci o obligație îndeplinită. Am plătit, ați executat, folosim. Fără fast, fără panglici și discursuri. Dar până la urmă, trebuie să admitem că politicienii fac ceea ce se cere. Cât timp o majoritate se va comporta ca și cum ar primi favoruri pe banii ei și nu va sancționa festivismele comunistoide, cât timp poporul se va mulțumi cu poduri decor spre maidan, tot așa vom merge, din panglică în panglică pe poduri care nu duc nicăieri”, a scris Ioana Ene Dogioiu în spotmedia.ro.

Președintele a avut chiar un dialog inedit cu un reprezentant al companiei de construcții care pare că l-a cam luat la mișto.

loading...

Iohannis: “Deci când terminaţi voi până la Câmpia Turzii?”

Reprezentantul firmei Straco: “Sperăm anul viitor.”

Iohannis: “Nu cu speraţi. Mie trebuie să-mi promiteţi ceva.”

Reprezentantul firmei Straco: “Să o luăm pas cu pas, domnule preşedinte.”

Klaus Iohannis, preşedinte României: “Trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ţinem de termene şi trebuie să avansăm mult mai repede cu lucrările de infrastructură”.

În Mureş, cel mai important nod al autostrăzii din judeţ, cea care leagă lotul Câmpia Turzii cu Chețani, se lasă aşteptat de ani de zile. Vineri constructorul a primit un nou termen de finalizare pentru cei 17 kilometri de şosea.

Ludovic Orban, primul ministru: “Vă spun clar mobilizare pentru finalizare, dacă până în 1 iunie nu va fi gata căutam alt constructor”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *