marți, octombrie 20

Iohannis face PRAF Constitutia! Nicușor Dan, CHEMAT la Cotroceni. Ce spune președintele

Klaus Iohannis a dat foc Constitutiei. Nu-i pasă de ea si nici de incalcarea ei. Premierul Ludovic Orban și Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Capitalei s-au întâlnit, joi dimineață, la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis. Asta după ce l-a lăudat in conferinta de presă de miercuri seara.

Președintele și candidatul dreptei au discutat despre problemele din București și despre rezolvarea acestora. La solicitarea Digi24.ro, Administrația Prezidențială a precizat că președintele Klaus Ioahnnis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan „sunt fezabile” și pot duce la rezolvarea problemelor pe care le au bucureștenii.

loading...

„Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, precizează Administrația Prezidențială.

Jurnalistul este de părere că președintele îi face campanie lui Nicușor Dan și soluția pentru a i se da una peste bot constă a nu îl vota pe Nicușor Dan ci pe alt candidat.

loading...

”Tot ce a facut Klaus Iohannis la această conferință de presă este de o jegoșenie absolută. Domnia sa, PNL, puterile garante cancelariilor care îl sprijină, toți ne spun că Klaus Iohannis este pentru noi un monument de corectitudine, de fair play. Inima civilizatiei cere ca tu președintele României să nu te comporti ca un chibit electoral de ultimă spetă.Data trecută, Klaus Iohannis a intervenit in dispura Firea – Dan spunand ca nu vrea atacuri la persoană. El a mai spus că Firea incearca să atace la persoana prin povestea cu Câinele. Dar aia nu e o născocire. In orice campanie electorala, chiar si in SUA, dosarele se scot. Klaus Iohannis ne-a spus să votam impotriva Gabrielei Firea. Îndemnul meu este să mergeți la vot să-i dați una peste bot acestui tip care se vrea președinte și ajunge până acolo încăt să ne spună că trebuie să-l votăm pe Nicușor Dan. Este un ghiortan care s-a implicat in campania electorala spunand sa-i votam nepoțelul, pe Nicușor Dan. Singura mărturie ca nu suntem asa tampiti ca sa ne manipuleze el este sa mergem la vot sa-i dam una peste bot lui Klaus Iohannis”, a spus Ion Cristoiu.

Și Bogdan Chirieac a explicat ce a vrut să spună preşedintele Klaus Iohannis atunci când a declarat că speră „pentru un vot către o nouă direcţie, o direcţie pozitivă”.

„Exact ceea ce înţelegeţi şi dumneavoastră: un vot pentru partidul domniei sale, pentru PNL. De altfel, a fost – cred că săptămâna aceasta nu mai are conferinţă de presă – un ultim tun mediatic pe care l-a dat, ultima lovitură de tun mediatic pe care preşedintele o dă pentru PNL înaintea scrutinului de duminică. Beneficiind de popularitatea sa, de încrederea pe care o are – că e totuşi la cote ridicate – domnul preşedinte a ieşit într-o conferinţă de presă tipică unei campanii electorale pentru partidul domniei sale aflat acum la guvernare. Nu au existat alte mesaje, decât acela cu Secţia specială, din mare nefericire, pentru că ştiţi foarte bine că şi CSM şi Înalta Curte au recomandat menţinerea Secţiei speciale. Faptul că cineva a trecut-o în MCV şi se doreşte anularea ei nu este un fapt pozitiv deloc”, a spus analistul politic, în emisiunea „Decisiv”, de la Antena 3.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *