joi, octombrie 22

Iohannis, moment PENIBIL la inaugurarea metroului din Drumul Taberei

Imaginile zilei îl au ca protagonist pe penibilul Klaus Iohannis, la deschiderea metroului Drumul Taberei. Preşedintele Klaus Iohannis s-a arătat deranjat că pupitrul de la care urma să vorbească era prea în soare, aşa că a cerut ca acesta să fie mutat la umbră. ”Dă-l mai în faţă că stai la soare şi nu e bine!”, a zis Klaus Iohannis. Președintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au inaugurat linia de metrou Drumul Taberei, cu două ore înainte ca bucureștenii să aibă acces în subteran și să poată circula.

”La inaugurarea metroului din Drumul Taberei, cea mai mare problemă a fost să nu-l bată soarele în cap pe președintele Klaus Iohannis. Când au văzut că pe pupitrul pentru discursuri băteau razele soarelui, s-a făcut mobilizare generală și l-au mutat la umbră. Iohannis a lăudat guvernul pentru tăierea panglicii și a marcat astfel un eveniment de campanie electorală. „Această linie risca să devină o legendă, o legendă a amânărilor, dar uite că a venit un Guvern hotărât și lucrările s-au finalizat”, a spus președintele. Nu au fost permise întrebări de la jurnaliști”, se arată pe cristoiublog.ro.

loading...

Cum era de așteptat, președintele a lăudat Guvernul Orban pentru această reușită. Klaus Iohannis a afirmat că această linie risca să devină un fel de legendă a amânărilor, însă a venit un Guvern hotărât care a vrut să dovedească faptul că astfel de lucrări pot fi finalizate cu succes.

”Este o mare realizare. Trebuie să recunoaştem acest lucru. Este cert, după Revoluţie, cea mai mare realizare de acest tip de tip metrou din România. Sigur nu a fost uşor până aici şi această linie risca să devină aşa un fel de legendă, o legendă a amânărilor, dar iată a venit un Guvern hotărât care a dorit să dovedească faptul că şi astfel de lucrări pot fi finalizate cu succes şi iată că se inaugurează. Această realizare contribuie cu certitudine la îmbunătăţirea vieţii în Bucureşti. Este foarte important să se continue pe această linie.

loading...

Oamenii îşi doresc infrastructură, mobilitatea devine din ce în ce mai importantă pentru fiecare român şi pentru asta Guvernul va trebui să insiste foarte mult şi eu voi insista foarte mult, pentru că avem nevoie de foarte multă infrastructură de transport, de comunicare”, a declarat marţi Klaus Iohannis.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *