joi, octombrie 29

Iohannis și Orban s-au făcut din nou de râs. Cine MINTE? Gafă COLOSALĂ!

Klaus Iohannis si Ludovic Orban devin marii comedianti ai micilor ecrane. Acesta s-au facut din nou de ras prin afirmatiile stupide pe care le-au făcut. Este limpede ca nu se mai poate pune bază pe ceea ce spun acești doi indivizi. ”Dacă pensiile vor fi majorate cu 40%, România ar putea pierde 30 de miliarde de euro”, spune, joi, Ludovic Orban. Cu o zi înainte, preşedintele Klaus Iohannis a avansat o suma care ar fi de zece ori mai mică. Întrebarea care se pune in acest moment: Cine minte? Amândoi se pricep de minune la asta. Șanse mari  sunt să mintă amândoi.

„Acuz PSD de criminalitate economică, că vrea să oprească procesul de revenire economică pe care l-am început, provocând cheltuieli şi consecinţe dramatice pentru România. Deja la Bruxelles sunt oficiali europeni pun sub semnul întrebării posibilitatea României de a accesa fonduri din facilitatea de rezilienţă şi facilitare. Adică România riscă piardă dreptul de a beneficia de peste 30 de miliarde de euro din cauza ticăloşiei şi lipsei de responsabilitate a PSD”, spune Ludovic Orban, întrebat despre majorarea pensiilor cu 40%.

loading...

Miercuri, preşedintele Klaus Iohannis a avansat o sumă de zece ori mai mică.

„Există nu doar avertismente, există discuţii extrem de serioase cu înalţi responsabili – nu doresc să nominalizez, dar cu înalţi responsabili din Comisia Europeană, care ne-au spus franc: dacă această rectificare aprobată în Parlament intră în vigoare, ni se vor tăia aproximativ 3 miliarde de euro din fonduri europene, fiindcă încălcăm mai multe prevederi ale tratatelor. Deci este o posibilitate”, avertiza şeful statului.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *