vineri, octombrie 23

Ionuț Cristache, reacție FULMINANTĂ după explicaţiile lui Manciu

Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban şi şeful Grupului de Comunicare Strategică (structură care se ocupă de comunicarea datelor despre pandemia de coronavirus), nu a absolvit studiile universitare. Stiripesurse.ro a solicitat Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative Bucureşti să confirme/infirme faptul că Manciu nu a obţinut diploma de licenţă.

“Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă“, a transmis SNSPA. Şeful Grupul de Comunicare Strategică a reacţionat într-un final la scandalul licenţei: “Nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat”

loading...

Andi Manciu reacţionează la informaţia prezentată de jurnalista Ioana Ene Dogioiu şi confirmată de SNSPA pentru STIRIPESURSE.RO, referitoare la faptul că acesta nu are diplomă de licenţă şi că ar intenţiona să candideze pentru o funcţie de deputat din partea PNL: “E o bazaconie. Nu am avut nicio discuție despre vreo posibilă candidatură și, implicit, e o invenție ideea unei poziții eligibile pe liste. În privința studiilor am menționat în CV că am urmat cursurile universitare și nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat, întrucât acest lucru ar fi contrar situației de fapt”.

Jurnalistul Ionuţ Cristache comentează explicaţiile oferite de către Adrian Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică pe tema studiilor sale

loading...

„Dacă vă întrebaţi de ce COMUNICAREA STRATEGICĂ pe timp de criza este cum este şi nu înţelege nimeni nimic, astăzi aveţi şi explicaţia! Iata cum gândeşte si pe cale de consecinţă cum se exprimă şeful COMUNICĂRII STRATEGICE când trebuie să explice o situaţie care-l vizează personal:

Și PSD a reacționat. ‘În privința studiilor am menționat în CV că am urmat cursurile universitare și nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat, întrucât acest lucru ar fi contrar situației de fapt!’ Si asta e tot! Adică n-am tăiat, trunchiat, intervenit pe text! Asta e tot, nenică! Înţelegeţi ce vreţi, ca şi din COMUNICAREA STRATEGICĂ!”, transmite Ionuţ Cristache.

„Consilierul de stat Andi Manciu, cel pus de premierul Orban în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, entitatea obscură care hotărăște destinul românilor în plină pandemie, este un falsificator de duzină!”, transmite PSD.

„Datele oficiale publicate astăzi demonstrează că Manciu, care are statut de înalt demnitar, și-a contrafăcut studiile, inventând pur și simplu o diplomă de licență.

În fața acestei ilegalități flagrante la vârful statului, în orice țară civilizată a Europei un asemenea scandal ar genera imediat anchetarea și, simultan, retragerea celui vinovat din spațiul public. În plus, ar necesita un gest de responsabilitatea politică al șefului său direct, premierul României, fiindcă Ludovic Orban a pus un falsificator să gestioneze datele strategice despre pandemie, informații care ar trebui să fie deasupra oricărei potențiale suspiciuni. Pentru așa ceva, chiar și un om cu obrazul tăbăcit de o nesimțire organică precum Orban trebuie să plece! Altfel, șeful PNL dă o lovitură mortală credibilității întregului mecanism de comunicare publică a datelor asupra pandemiei”, se arată în mesajul transmis de către PSD.

„Astăzi însă, în fruntea Guvernului a ajuns un dinozaur politic pentru care responsabilitatea este o glumă sinistră. Pentru Orban, vina este întotdeauna a altcuiva – ca în cazul fostului șef de la Spălarea Banilor, Baranga, strungarul ajuns să ocupe înalte poziții în aparatul de stat cu o diplomă falsă de bacalaureat!

România Educată s-a transformat în România imposturii și falsului! Credeți cumva că dl. Iohannis îl va chema pe Orban la Cotroceni și – pentru că tot vorbește despre respectul legii într-un stat de drept – să-i ceară cumva depunerea mandatului?”, transmite PSD.

 

loading...

1 Comment

  • Apost

    Câți or mai fi in aceeasi situatie?Nu cred că sun singurele cazuri!Cred ca in PNL actele false sunt ceva normal! Iohannis cu acte false, ăștia cu diplome false , dar îi ziceau lui Dancilă că este analfabetă! Oare cu ce medie a terminat Iohannis facultatea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *