duminică, noiembrie 1

Irina Tănase, despre situația GRAVĂ în care este Dragnea în închisoare

Iubita lui Liviu Dragnea a reacționat la comunicatul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor prin care instituţia a respins acuzaţiile făcute de avocata acestuia. Fata acuză ANP că nu îi permite fostului lider PSD să aibă acces la tratament medical corespunzător.

loading...

 

loading...

 

 

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a declarat joi că starea de sănătate a fostului preşedinte PSD s-a agravat în ultimele trei luni, ca urmare a unor decizii „injuste” luate la nivelul ANP şi Penitenciarului Rahova, acesta având „mai multe hernii la nivelul coloanei”.

Flavia Teodosiu a făcut mai multe precizări, în cadrul unei declaraţii de presă, cu privire la starea de sănătate a lui Dragnea, dar şi în legătură cu sancţiunile primite de acesta în penitenciar, în urma interviului online acordat în luna iunie fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la postul Realitatea Plus.

Ea a precizat că Dragnea a cerut conducerii Penitenciarului Rahova să-i aprobe efectuarea unui consult la un spital de ortopedie, însă nu a primit niciun răspuns.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *