marți, octombrie 27

Iulian Capsali: Afară cu voi, DEMENȚILOR

Șeful DSU Raed Arafat a vorbit la Digi24 despre purtatul măştii de către elevi. Şeful DSU spune că este nevoie de reguli clare, iar un elev care refuză să poartă mască trebuie să fie dat afară din clasă şi să stea pe hol.

„La început va fi greu să impui regulile. Regulile trebuie impuse, nu neapărat cu pedepse. Trebuie impuse cu fermitate şi să i se spună elevului. «Nu vrei să porţi mască, ieşi afară, aşteaptă pe hol! Când porţi mască intri în clasă, pentru că îţi pui colegii în pericol. Va conta foarte mult ce au auzit copiii în casă în ultimele 6 luni. De la părinţii lui. Ce a auzit copilul de la anturajul lui. Dacă elevul a fost expus o perioadă negaţiei şi a auzit că totul e o glumă, masca e glumă şi nu trebuie să o porţi, poate că la început va fi mai greu la şcoală, dar aici trebuie impuse nişte reguli clare. Copiii trebuie să simtă că la şcoală trebuie respectate regulile“, a spus Arafat. Publicistul Iulian Capsali a reacțioant pe pagina de socializare.

loading...

”ÎNCEPE REEDUCAREA! Din gruparea de psihopați Martori ai Covid, Arafat iese cu soluția pentru elevi:
„E clar că la început va fi greu. Nu vrei să porți mască? Ieși afară!”
Apoi va urma ancheta în legătură cu familiile care își apără copiii de dictatura politico-mexicală: „Va conta foarte mult ce a auzit copilul de la anturajul lui. Dacă elevul a fost expus o perioadă negației și a auzit că totul e o glumă, masca e glumă și nu trebuie să o porți, poate că la început va fi mai greu la școală, dar aici trebuie impuse niște reguli clare. Copiii trebuie să simtă că la școală trebuie respectate regulile.” AFARĂ CU VOI, DEMENȚILOR!”, a scris publicistul.

Nici președintele nu se ferește de a face afirmatii debile. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că este convins că copiii se vor obişnui foarte repede să poarte masca la şcoală şi a afirmat că aceştia se obişnuiesc foarte repede chiar şi cu lucruri mai puţin plăcute.

loading...

Întrebat într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni dacă este de părere că copiii se vor descurca cu masca pe care trebuie să o poarte obligatoriu la şcoală, Iohannis a spus: “Sunt convins că se vor obişnui foarte repede. Copiii se obişnuiesc repede, chiar şi cu lucruri mai puţin plăcute”.

”Individul care a vândut copii nu vede o problemă în răul copiilor. Și animalele se pot obișnui cu răul, Retardis!”, a comentat Iulian Capsali.

Individul care a vândut copii nu vede o problemă în răul copiilor. Și animalele se pot obișnui cu răul, Retardis!#CoalițiaPentruNațiune

Publicată de Iulian Capsali pe Miercuri, 9 septembrie 2020

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *