joi, octombrie 29

Klaus Iohannis, Cotroceni. Ce spune despre alegerile locale și PSD

Președintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a vorbit despre alegerile locale și a atacat din nou Partidul Social Democrat.

”Alegerile locale: au fost deja amânate, acum au fost luate măsuri pentru ca cetățenii să fie protejați. Nu știm acum cât va mai dura pandemia și de aceea alegerile locale nu mai pot fi amânate pe termen nedefinit. Provizoratul și lipsa de legitimitate dăunează democrației.

loading...

Campania electorală a început deja, candidații își pot prezenta public proiectele. Din păcate, nu lipsesc inițiativele demagogice, e o competiție între proiecte. Campionul proiectelor fără acoperire e PSD.

Fac apel la decență politică. Crearea de false așteptări e practică electorală toxică, ce face rău oamenilor. Dragi români, informați-vă, comparați ofertele electorale și alegeți în cunoștință de cauză”, a spus Klaus Iohannis.

loading...

Președintele a vorbit și despre deschiderea scolilor si a adresat un apel la adresa părinților.

”Școala începe pe 14 septembrie în condiții cu totul diferite. Avem doar câteva localități unde se va relua exclusiv online, iar în altele – în sistem hibrid
Autoritățile centrale și locale au implementat proceduri pentru a limita riscurile de transmitere a Covid 19, dar eficiența lor depinde de colaborarea cadre didactice – elevi – profesori.

Limitarea accesului la educație are consecințe negative majore și ne afectează tuturor viitorul. Decizia de a deschide școlile, deși nu e ușoară, e corectă și necesară
Evidențiez eforturile autorităților locale de a asigura școlilor tot ce e necesar. Le mulțumesc profesorilor și conducerilor școlilor.

Mă adresez și părinților, care sunt preocupați și îngrijorați de modul cum vor evolua lucrurile: Vă încurajez să îi trimiteți pe copii la școală. Dacă vom respecta toți regulile, vom trece peste această situație”, a spus Klaus Iohannis de la Cotroceni.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *