marți, octombrie 27

Klaus Iohannis NU mai consideră ”MU*A” drept o opinie politică / DECLARAȚIA

Lui Klaus Iohannis nu-i mai place cu ”MU*A”. La un eveniment USR – PNL care a avut loc marti dupa-amiaza din zona Parcului Herastrau s-a strigat: „Mu*e PNL”, ”Mu*e ciuma galbena” si „Mu*e USR”. Klaus Iohannis a încurajat astfel de exprimări în trecut doar că atunci ”Mu*a” era pentru PSD. Deci era acceptabil. Acum nu prea mai vrea cu ”Mu*e”.

„Aseara, in Sectorul 1, a fost un episod grotesc de campanie, cu injurii. Cum caracterizati campania de pana acum si ce asteptari aveti de la PNL?”, a fost intrebat Klaus Iohannis la conferința de presă de miercuri seara.

loading...

Klaus Iohannis: „In orice campanie au fost si excese. Sper sa prindem vremurile cand astfel de manifestari nu mai au loc. PNL este fara doar si poate cel mai important partid in ziua de azi si trebuie sa demonstreze acest lucru si la alegerile locale. Ma astept la un rezultat record, ma astept sa aiba mai multi alesi locali, primarii decat au avut vreodata in ultimii 30 de ani. PSD ocupa peste jumatate din pozitiile din administratia locala si ma astept sa nu mai ocupe jumatate. Exista tot felul de sondaje care arata votul politic, dar la locale conteaza si persoana candidatului. Asteptarea mea este ca PNL sa obtina cele mai multe mandate pe care le-a obtinut vreodata”, a raspuns presedintele.

Ce spunea când ”Mu*a” se ducea spre PSD vedem într-o știre din 4 august 2018. ”Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că situația din România este fără precedent și acuză Poliția Română că ridică de pe stradă persoanele care se exprimă împotriva PSD.

loading...

„Un politician pe nume Dragnea împreună cu câțiva acoliți au pus mâna pe putere în Guvern și Parlament și de atunci încearcă să folosească această putere în interese propriu și personal pentru a scăpa de justiție. Nu-I preocupă nici țara, nici economia, nici românii. Ce să mai vorbim despre imaginea României în Europa și în lume. Îi preocupă pur și simplu să scape de dosare. Așa ceva, dragii mei nu este posibil într-o țară europeană, democratică și nu numai atât. (….)Persoanele care îndrăznesc să își spună opinia public anti-PSD sunt luați de Poliție. Așa ceva nu s-a mai întâmplat din anii comunismului. Am ajuns să dăm cu piciorul la ce au construit generații de români, am ajuns să dăm cu piciorul la bunăstarea românilor, la imaginea țării. Eu vă spun că există soluții. Voi sunteți cea mai importantă parte a acestei soluții. Și vă spun, PNL este un partid puternic. Are soluții și nu este singurul. Nu sunteți singuri”, a declarat președintele.

loading...

2 Comments

  • Cornel Gheorghe

    Cui i-a pălăcut mu*a odată, îi va plăcea mereu ! Una e s-o iei gratis, alta e s-o iei forțat !!! Ipocrizia unui PNL-ist, fie ea a „ Șefului Statului ” este grotească, deranjantă și nedreaptă !

  • daniel

    Mu*a i se intoarce, era predictibil sa isi schimbe parerea cand se afla de cealalta parte a pluii. Enjoy, o opinie politica face bine la ten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *