vineri, octombrie 30

L-a DEVASTAT! ”Ești bolnav, Rareș, ca Portocală. Rareș ”RUJ-ROZ” și ”noul Portocală”!”

”Rareș Bogdan și-a făcut cariera politică cerând isteric desființarea pensiilor speciale, nu la PE și UE, ci doar în România. Dacă ceri desființarea pensiilor speciale în România, de ce nu ceri la fel și la Bruxelles? Ce bătaie și-ar lua de la CDU și Merkel, de la frații lui de batjocorire a României! ”, a transmis avocatul Aurelian Pavelescu.  Acesta adaugă: Bre, Rareș, ia mâna de pe pensia specială plătită de români, vagabondule!

”Rareș Bogdan va primi pensie specială de la Parlamentul European când va împlini vârsta. Pentru un mandat, vreo 2000 de euro pe lună. Adică de trei ori mai mult decât un parlamentar român, tot pentru un mandat. De unde vin banii aceștia? De la cetățenii UE, din taxe și impozite, adică și de la noi, românii.  Dar, Rareș Bogdan și-a făcut cariera politică cerând isteric desființarea pensiilor speciale, nu la PE și UE, ci doar în România. Un subiect pentru incitarea la ură a poporului împotriva politicienilor. Doar el, Rareș Bogdan, cu peneliștii și useriștii sunt nepenali și vor cu poporul, deși sunt la fel de penali ca toți ceilalți.

loading...

Dacă ceri desființarea pensiilor speciale în România, de ce nu ceri la fel și la Bruxelles? Ce bătaie și-ar lua de la CDU și Merkel, de la frații lui de batjocorire a României!  Eu susțin să revenim la perioada interbelică, atunci când parlamentarii români NU ERAU RETRIBUIȚI DELOC de stat, făceau politică GRATIS, doar din PATRIOTISM!

Am spus asta de mai multe ori, o spun și acum. Să facă politică doar cei care pot și au, eliberați de grija zilei de mâine. Chiar și cei care nu au, pot fi retribuiți de ONG-uri, sindicate, sponsori, într-un mod transparent. Mi s-a spus că nu se poate, că trebuie plătiți de stat. Comparăm, însă, clasa politică interbelică și antebelică cu ce avem acum? Hai s-o facem!  De ce s-o facă ”nenorocită” atunci pe Renatte Weber, care doar și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu trimițând la CCR o lege? Bre, Rareș, ia mâna de pe pensia specială plătită de români, vagabondule!”, a scris avocatul Aurelian Pavelescu.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *