miercuri, octombrie 21

L-a ȘIFONAT pe Nicușor Dan. Acum a ajuns la DNA

Cristian Zărescu, fostul consilier al primarului Daniel Băluță, a ajuns miercuri la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Întrebat de jurnaliștii prezenți la fața locului despre motivul prezenței sale la parchet, acesta a spus că nu știe, potrivit g4media.ro.

Cristian Zărescu a fost demis, săptămână trecută  din funcția de șef de cabinet al primarului sectorului 4, conform surselor G4Media. Fostul jurnalist îl consilia pe primarul Daniel Băluță din 2016, atunci când a părăsit zona media. Zărescu este cel care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, candidatul USR PLUS susținut de PNL pentru Primăria Capitalei, și a făcut publice discuțiile cu acesta. Cunoscut ca un luptător pentru spațiile verzi, care a împiedicat zeci de proiecte imobiliare care deranjau parcuri sau spații verzi, Nicușor Dan a apărat, în discuțiile cu Cristian Zărescu, un afacerist controversat, pe Mihai Mitrache, zis ”Câine”, căruia Primăria Sector 4 voia să-i dărâme casa și restaurantul construite în Parcul Orășelul Copiilor.

loading...

Premierul Ludovic Orban și Nicușor Dan au avut o discuție cu Klaus Iohannis. Întâlnirea a fost confirmată de Administrația Prezidențială. „Da. Pot să confirm acest lucru”, a declarat și Nicușor Dan în această dimineață cu privire la întâlnirea cu președintele și premierul.

Potrivit surselor Antena 3, în cadrul întâlnirii, s-a discutat despre proiectele lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei. De asemenea, s-a discutat despre finanțarea acestor proiecte și despre atragerea fondurilor europene pentru a putea pune în practică programul prezentat de Nicușor Dan pentru București. Totodată, președintele Klaus Iohannis și-a împărtășit din experiența de primar pe care o are.

loading...

”Ce pot să spun este că președintele Iohannis, înainte de a fi președinte, a fost primarul de mare succes al unui mare oraș. A adus investitori și a pus Sibiul pe harta culturală”, declara Nicușor Dan în această dimineață, potrivit Mediafax.

Cei doi au plecat împreună de la Palatul Victoria spre întâlnirea cu Klaus Iohannis.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *